Legplanken kinderkamer

Ken je het gevoel dat je alles terugvindt behalve hetgeen je op dat moment nodig hebt? Dan komen onze wandrekken en legplanken voor de kinderkamer handig van pas! Plaats hier spulletjes op die je vaak nodig hebt. Zo kan je de kinderkamer beter organiseren en heb je steeds alles bij de hand. Bovendien creëer je hiermee op een originele en ordelijke manier wat meer opbergruimte én kan je kale muren opvullen. Bekijk snel ons assortiment!

Asc

20 producten

 1. Kiddy hangplank 45 cm - wit
  Kiddy hangplank 45 cm - wit

  1 - 2 dagen

  € 35,00
 2. Kiddy hangplank 65 cm - wit
  Kiddy hangplank 65 cm - wit

  2 - 6 dagen

  € 45,00
 3. Kiddy hangplank 65 cm - roze
  Kiddy hangplank 65 cm - roze

  2 - 6 dagen

  € 45,00
 4. Kiddy hangplank 65 cm - lichtgrijs
  Kiddy hangplank 65 cm - lichtgrijs

  2 - 6 dagen

  € 45,00
 5. Wandrek Dean
  Wandrek Dean

  6 tot 8 weken

  € 59,00
 6. Kiddy hangplank 45 cm - lichtgrijs
  Kiddy hangplank 45 cm - lichtgrijs

  1 - 2 dagen

  € 35,00
 7. Kiddy hangplank 45 cm - mintgroen
  Kiddy hangplank 45 cm - mintgroen

  2 - 6 dagen

  € 35,00
 8. Kiddy hangplank 45 cm - roze
  Kiddy hangplank 45 cm - roze

  2 - 6 dagen

  € 35,00
 9. Legplanken Lara
  Legplanken Lara

  2 - 6 dagen

  € 119,00
 10. Kiddy hangplank 65 cm - mintgroen
  Kiddy hangplank 65 cm - mintgroen

  1 - 2 dagen

  € 45,00
 11. Legplank wolk - wit
  Legplank wolk - wit

  1 - 2 dagen

  € 19,95
 12. Tipi wandrek - naturel en wit
  Tipi wandrek - naturel en wit

  1 - 2 dagen

  € 35,00
 13. Wandrek Huis met krijtbord
  Wandrek Huis met krijtbord

  2 - 3 weken

  € 55,00
 14. Wandrek Hampton - wit
  Wandrek Hampton - wit

  2 - 3 weken

  € 99,00
 15. Bamboe wandrek
  Bamboe wandrek

  2 - 3 weken

  € 85,00
 16. Rotan legplank
  Rotan legplank

  2 - 3 weken

  € 55,00
 17. Legplanken Robin
  Legplanken Robin

  2 - 6 dagen

  € 119,00
 18. Wandkastje Lina
  Wandkastje Lina

  3 - 4 weken

  € 65,00
 19. Wandkastje May
  Wandkastje May

  3 - 4 weken

  € 55,00
 20. Wandrek Retro Rio
  Wandrek Retro Rio

  2 - 3 weken

  € 99,00
Asc

20 producten

Legplanken en wandrekken in de kinderkamer: kleine decoraties maken het verschil!

Legplanken en wandrekken zijn ideaal om kleine spulletjes tentoon te stellen in de kinderkamer. Op deze manier creëer je een extra gezellige sfeer een geef je de kinderkamer een unieke en persoonlijke toets.

Het is natuurlijk belangrijk om de kinderkamer van alle noodzakelijke meubelen te voorzien, maar op vlak van inrichting zit het ‘m vaak in de details! Je kan op een wandrek of legplank bijvoorbeeld enkele leuke decoraties plaatsen, zoals een fotokader van je familie maar ook de favoriete kinderverhaaltjes die je jouw kindje voorleest.

Sommige legplanken hebben verhoogde zijdes zodat het gemakkelijk is om boeken ordelijk naast elkaar te plaatsen en het ziet er ook nog eens goed uit! Andere zijn bijvoorbeeld uitgerust met een kapstok of kledingroede. Op die manier hoef je nooit lang te zoeken naar de jas van jouw zoon of dochter, want die hangt voortaan mooi op zijn plaats aan de kapstok. Op het wandrekje in de kinderkamer kan je dan weer heel wat spullen kwijt die je geregeld vlug even nodig hebt. Voortaan zullen die niet meer rondslingeren en bespaar jij bovendien heel wat tijd! Je merkt het, een legplank of wandrek is de perfecte mix van een handig en mooi meubelstuk dat perfect in de kinderkamer past!

In ons gamma vind je bovendien verschillende soort legplanken en wandrekken. Enkele modellen maken ook deel uit van een complete kinderkamer, die je dus perfect kan combineren met de andere meubelen van de kinderkamer. Daarnaast zijn ze ook beschikbaar in verschillende groottes en kleuren. Zo vind je ook legplanken van bepaalde thema’s in ons assortiment! Keuze te over, maar één ding hebben al onze wandrekjes en legplanken voor kinderkamers met elkaar gemeen: ze maken meteen komaf met saaie en lege muren. Welke past het best bij jouw kinderkamer?

Opbergruimte creëer je in een mum van tijd!

Heb je toch nog wat meer plaats nodig om extra spulletjes op te bergen? Bekijk dan zeker ook eens onze opbergrekken of kinderboekenkasten! Hier kan je bijvoorbeeld het favoriete speelgoed of de favoriete strips en boeken van je kindje in opbergen, zodat de kinderkamer steeds netjes en georganiseerd blijft.

Dit zijn slechts enkele tips die telkens een origineel detail toevoegen aan de kinderkamer en zorgen voor wat extra cachet. Op onze website vind je ongetwijfeld alle spulletjes waarmee je de kinderkamer van je dromen creëert!

Reken op een snelle levering

Heb je een legplankje of ander accessoire gespot dat beeldig zal staan in de kamer van je zoon of dochter? Bijna alle legplanken, wandrekken en andere kindermeubels en -accessoires in onze shop zijn standaard voorradig in ons magazijn. Bestel jouw favoriete items dus vandaag nog en je zal verrast zijn door de korte leveringstermijn!

To Top