Speeltenten

Een speeltent als cadeau voor jouw kleine spruit is altijd een schot in de roos! Met een speeltent heeft jouw zoon of dochter een eigen plekje in de woon- of speelkamer, helemaal afgescheiden van de rest. Ideaal om even tot rust te komen of een spelletje te spelen! Ontdek hier onze uitgebreide collectie speeltenten en maak je keuze!

per pagina

6 Artikelen

Lengte: 85 cm
Hoogte: 100 cm
Breedte/diepte: 50 cm
Speeltent Assepoester
6,36 52,99

Direct leverbaar

Lengte: 110 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 80 cm
Raket speeltent Minions
7,08 58,99

Direct leverbaar

Lengte: 125 cm
Hoogte: 145 cm
Breedte/diepte: 95 cm
Katoenen speelhuis
170,10 189,00

Direct leverbaar

Lengte: 75 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 75 cm
Pop-up speeltent Toy Story
7,68 23,99

Direct leverbaar

Lengte: 75 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 75 cm
Pop-up speeltent Peppa Pig
9,00 24,99

Direct leverbaar

Lengte: 101 cm
Hoogte: 135 cm
Breedte/diepte: 101 cm
Speeltent Pia | 101 x 135 cm | Roze
31,99

Kleurrijke speeltenten

Speeltenten zijn absolute voltreffers in de kinderopvang, maar ook thuis is het natuurlijk heel fijn om zo’n speeltent te hebben. Kinderen vertoeven er ontzettend graag in of rond. Het succes van speeltenten is deels te verklaren omdat het kinderen hun eigen, afgescheiden plekje biedt waar mama en papa niet toegelaten zijn!

Je vindt in ons assortiment speeltenten in verschillende vormen en thema’s. Zo zijn er onze populaire tipitenten in verschillende kleuren en prints, maar ook speeltenten in Disney-thema doen het heel erg goed. Welk kind wil nu niet samen spelen met de helden van Paw Patrol, de prinsessen van Frozen of de grappige Minions? Ouders die dan weer niet zo dol zijn op deze kinderthema’s, kunnen opteren voor een neutraal exemplaar in een fel kleurtje, bijvoorbeeld. Met een speeltent haal je in elk geval een heel leuk speelgoedartikel in huis zonder zwaar in de buidel te hoeven tasten.

Creëer een gezellig kinderhoekje met onze speeltenten

Een speeltent is de ideale basis om een gezellig kinderhoekje te creëren in de woon- of speelkamer. Leg in de speeltent een zacht tapijtje, enkele dikke kussens en eventueel een dekentje zodat jouw kleine kapoen na al dat spelen even kan uitrusten zonder al te veel prikkels van buitenaf. In onze shop vind je ook heel wat accessoires in kinderthema’s die perfect bij onze speeltenten passen. Neem gerust een kijkje.

Reken op een snelle levering

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je zoon of dochter, neefje of nichtje? Goed nieuws! Bijna alle speeltenten zijn standaard op voorraad in ons magazijn en kunnen dus heel snel bij jou geleverd worden. Ideaal voor de lastminuteshoppers!