Wie is Emob?

Altijd al willen weten hoe het er in je favoriete webshop aan toe gaat? We lichten graag een tipje van de sluier op!

 

 

 

Klein begonnen, groot gewonnen

Elk groot succes begint bij een klein idee. Hoewel Emob ooit begon als een webshop voor kinderkamers, zijn we na enkele jaren uitgegroeid tot een volwaardige interieurshop waar je alles vindt om van je huis een echte thuis te maken: baby- & kindermeubelen, slaapkamers voor volwassenen, woon- & eetkamers, bureaus, decoratie & verlichting, maar ook tuinmeubelen & -accessoires, barbecues en speelgoed.

Het brein achter Emob

Mathias Viaene

Emob is een jong en dynamisch bedrijf onder leiding van oprichter Mathias Viaene. Nadat hij zijn diploma in handen had, besloot hij meteen de sprong te wagen en zijn eigen webshop te lanceren. Samen met zijn team geeft hij elke dag het beste van zichzelf om jou producten van topkwaliteit aan te bieden aan betaalbare prijzen.

 

Emob in vogelvlucht

In 2009 werd de eerste Emob-webshop gelanceerd, en dit onder de noemer Emob4kids. De shop werd al snel een referentie op het vlak van kinderkamerinrichting in België, Nederland en Frankrijk. Toen na enkele jaren het verlangen groeide om een bredere en professionelere webshopomgeving uit te bouwen, werd onze kleurrijke, klantgerichte shop een feit. Ook het logo namen we onder handen en Mobby, een guitig aapje, werd onze mascotte. Naast de Emob4kids-shop groeide ook ons productaanbod. Dit ging gepaard met de lancering van verschillende zustershops, namelijk Emob4baby, Emob4toys en Emob4garden.

Na enige tijd vonden we de nood hoog om een vernieuwde shop te lanceren. Die werd in januari 2016 een feit, na een flink jaar sleutelen. We veranderden onze naam naar Emob en koppelden daaraan ook een nieuw logo. Met onze nieuwe shop hebben we maar 1 doel: jou op je wenken bedienen. Een gebruiksvriendelijk design waarmee je op alle schermen onze producten kan bekijken, een breder productaanbod, uitgebreidere productinfo en grotere foto’s, levering op maat van de klant… Ga gerust op verkenning in onze shop en ontdek het allemaal zelf!

Onze troeven

Bij Emob koop je niet alleen de meubelen van je dromen. We staan erop om je ook de beste service aan te bieden. Onze organisatie steunt dan ook op volgende pijlers:

1. Grote voorraad 

We nemen zo veel mogelijk van onze producten op voorraad. Zo kunnen we binnen enkele werkdagen leveren in bijna overal in Europa.

2. Correcte prijzen: 

Elke dag zorgt onze ploeg ervoor dat onze producten concurrentieel geprijsd zijn, zodat je ook budgettair met een prettig gevoel je huis kan inrichten.

3. Begeleiding bij je keuze

Bij Emob laten we geen kans onbenut om je te helpen. Dit doen we via

  • Mail
  • Telefoon
  • Klantenbeoordelingen
  • FAQ’s

Ook kan je de montagefiche van het meubel van je keuze gewoon downloaden op de productpagina. Zo heb je alvast een idee van de uit te voeren werken.

4. Uitgebreide betalingsmogelijkheden
5. Diensten die het verschil maken
6. Eenvoudig retourneren

Voldoet het product dat je bestelde toch niet aan je verwachtingen? Dan kan je het eenvoudig retourneren. Geen omslachtige procedures, maar 1 formulier dat je samen met het product terugstuurt. En we storten jouw geld onmiddellijk terug. Correct en eerlijk.