Opbergrekjes

Opbergrekjes zijn de ideale aanvulling voor de kinderkamer. Zo leert je kindje al vroeg zijn speelgoed op te ruimen. Jong geleerd is oud gedaan! Bekijk hier ons uitgebreide assortiment opbergrekjes en kies samen met jouw zoon of dochter je favoriet!

Asc

15 producten

 1. Opbergrek Minnie Mouse
  Opbergrek Minnie Mouse

  3 - 4 weken

  € 55,00
 2. Opbergmeubel Paw Patrol - multi
  Opbergmeubel Paw Patrol - multi

  3 - 4 weken

  € 59,00
 3. Opbergrekje Spider-Man
  Opbergrekje Spider-Man

  1 - 2 dagen

  € 55,00
 4. Opbergrekje Frozen II
  Opbergrekje Frozen II

  1 - 2 dagen

  € 55,00
 5. Opbergmeubel Room 2 Build
  Opbergmeubel Room 2 Build

  1 - 2 dagen

  € 105,00
 6. Opbergrekje Cars
  Opbergrekje Cars

  1 - 2 dagen

  € 55,00
 7. Opbergmeubel Happy Dino
  Opbergmeubel Happy Dino

  1 - 2 dagen

  € 45,00
 8. Opbergrekje Toy Story
  Opbergrekje Toy Story

  1 - 2 dagen

  € 55,00
 9. Opbergrekje Disney Princess
  Opbergrekje Disney Princess

  1 - 2 dagen

  € 55,00
 10. Opbergmeubel Traffic
  Opbergmeubel Traffic

  1 - 2 dagen

  € 45,00
 11. Opbergrekje Winnie The Pooh
  Opbergrekje Winnie The Pooh

  3 - 4 weken

  € 55,00
 12. Opbergrekje Star
  Opbergrekje Star

  1 - 2 dagen

  € 45,00
 13. Opbergrekje Paw Patrol Skye
  Opbergrekje Paw Patrol Skye

  3 - 4 weken

  € 55,00
 14. Opbergmeubel Lente
  Opbergmeubel Lente

  1 - 2 dagen

  € 45,00
 15. Opbergrek Mickey Mouse
  Opbergrek Mickey Mouse

  1 - 2 dagen

  € 55,00
Asc

15 producten

Opbergrekjes voor boeken en speelgoed

Het is belangrijk dat jouw kleine kapoen niet alleen honderduit kan spelen en zich amuseren in zijn slaapkamer, maar er uiteraard ook helemaal tot rust komt. Een goede en deugddoende nachtrust begint dan ook bij een opgeruimde kamer. Rust jouw peuterkamer daarom uit met een handig opbergrekje, waarin jouw kind zelfstandig speelgoed, strips en boeken kan opbergen. Jong geleerd is oud gedaan! Extra handig zijn de kleine boekenrekjes die perfect op maat van peuters gemaakt zijn. Jouw kapoen kan dan zelf gemakkelijk zijn leesboeken en strips opbergen in zijn gepersonaliseerde leeshoekje. Nog een extra pluspunt: door opbergmeubels op kindermaat te kopen en je kindje al vroeg zelf te leren opruimen, hoef jij achteraf het rondslingerende speelgoed niet meer op te ruimen. Jouw oogappel zal in de wolken zijn met zijn nieuwe opbergrekje, jij met zijn opgeruimde kamer. Een echte win-winsituatie!

Opbergrekjes in diverse thema's

Is jouw dochter helemaal weg van prinsessen? Is jouw zoon gek op snelle auto’s? In ons gamma vind je ongetwijfeld een opbergrekje dat perfect zal staan in de kinderkamer, welk thema ook de voorkeur wegdraagt. Ons assortiment bevat opbergrekjes van Cars, Paw Patrol, Frozen, Minnie Mouse en heel wat andere Disney-personages. Hou je het liever wat neutraler? Kies dan voor een houten opbergrek met opbergbakken in effen kleuren. Ook hiermee voeg je extra kleur toe aan de peuter- of kinderkamer, maar oogt het geheel net wat minder druk.

Bovendien bevat onze categorie peuterkamers nog heel wat bijhorende kindermeubels. Zo kan je de kinderkamer volledig in dezelfde stijl aankleden. Neem zeker ook een kijkje naar onze decoratie. Denk maar aan een leuk lampje, mooie muurstickers of een trendy tapijt om je opbergrekje te vergezellen. 

Reken op een snelle levering

De meeste opbergrekjes en andere kindermeubels zijn standaard op voorraad bij Emob. Dit wil zeggen dat je jouw bestelling al binnen enkele dagen ontvangt bij jou thuis. Tot dan knijpen we wel een oogje toe en mag dat speelgoed nog even blijven liggen… 

To Top