Kindertafel en stoeltjes

Knutselen, schilderen, tekenen,… zijn het ook de favoriete activiteiten van jouw kleine schat? Dan komt een kindertafel zeker van pas. En daarbij horen natuurlijk ook leuke kinderstoelen. Want geef nu zelf toe, meubelen op maat van jouw kind zorgen voor extra comfort. Onze tip? Creëer een speelhoek in huis waar je al het speelgoed verzamelt van jouw lieveling. Zo vind je geen rondslingerende spelletjes of poppen terug op andere plaatsen en is je huis steeds netjes! Kortom, het zal de plek zijn waar jouw kindje zich naar hartenlust kan amuseren, alleen of met vriendjes.

per pagina

8 Artikelen

Lengte: 33 cm
Hoogte: 43 cm
Breedte/diepte: 33 cm
Kruk Sitty - eik
54,39 67,99

Direct leverbaar

Lengte: 90 cm
Hoogte: 50 cm
Breedte/diepte: 82 cm
Picknicktafel Hannah 90cm - wit/massief hout
89,95

Direct leverbaar

Lengte: 35 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 30 cm
Kinderstoel Flinstone boomstam - oud teakhout
Lengte: 80 cm
Hoogte: 150 cm
Breedte/diepte: 50 cm
Kinderbureau Dallas - 81x50x151 cm - Wit
Lengte: 80 cm
Hoogte: 150 cm
Breedte/diepte: 50 cm
Kinderbureau Dallas - 81x50x151 cm - Zwart
Lengte: 60 cm
Hoogte: 47 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Kinderstoelen en -tafel Firmiana | 60 x 60 x 47,7 cm | Wit
Lengte: 60 cm
Hoogte: 47 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Kinderstoelen en -tafel Firmiana | 60 x 60 x 47,7 cm | Blauw
Lengte: 60 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 46 cm
Kinderstoelen en -tafel Ochna | 60 x 46,5 x 34 cm | Wit

Een speelse kindertafel met stoeltjes

Emob heeft een ruim assortiment waar je kan kiezen uit heel wat verschillende kindertafels en stoelen. Zo kan je ervoor kiezen om de speelhoek in te richten met een kindertafel en stoeltjes in een bepaald thema. Denk maar aan Disney Princess, Frozen, Cars, Mickey Mouse,… Bovendien zijn deze ook compact, waardoor ze niet veel plaats innemen. We verkopen bijvoorbeeld een opvouwbare set van een kindertafel met stoeltjes die voorzien is van een veiligheidssysteem, zodat kinderen zich geen pijn kunnen doen. Daarnaast kan je ook kiezen voor neutralere kindermeubelsets of voor een houten kindertafel met houten kinderstoeltjes. Je hebt de keuze uit verschillende vrolijke kleuren. Wil je een leeshoekje maken voor jouw kindje? Dan kan je ook altijd kiezen om de stoeltjes te vervangen door een van onze comfortabele kinderfauteuils. Zo'n kindertafeltje is trouwens ook heel handig als peuterbureau!

Slimme opbergers

Na het knutselen, tekenen of schilderen moet er natuurlijk ook opgeruimd worden. Om dat opruimen wat vlotter en gemakkelijker te laten verlopen, raden wij je aan om te kiezen voor slimme opbergmeubels. Denk maar aan een van onze kinderbankjes of opbergboxen. Dankzij deze meubeltjes beschik je meteen over een zitplaats voor je kindje waarin je allerlei spulletjes kan opbergen. Als dat niet geweldig is!

En boekjes of strips, die berg je gewoon op in een schuin boekenrekje. Je vindt op onze websites ook speeltafels met opbergruimte. Zo leert jouw lieveling meteen al om op te ruimen na het spelen en hoef jij het niet meer te doen. Of wat dacht je van een kindertafel met 2 poefs waarin er speelgoed past? Neem snel eens een kijkje naar ons uitgebreide assortiment!

Reken op een snelle levering van jouw kindertafel en stoeltjes

Wie een kindertafel en stoeltjes bestelt bij Emob, mag die bovendien heel snel ontvangen. De meeste van onze kindertafels en kinderstoeltjes zijn namelijk standaard op voorraad in ons magazijn, waardoor jij kan rekenen op een supersnelle levering!