Complete tienerkamers

In ons assortiment vind je een ruime keuze aan tienerkamers voor zowel jongens als meisjes waar de nadruk ligt op kwalitatieve materialen en een tijdloze look en die bovendien voordelig zijn geprijsd. Zo hoef je niet langer te twijfelen over de aankoop van een nieuwe slaapkamer wanneer jouw tiener zijn kinderkamer is ontgroeid. Uiteraard zijn alle meubels ook los te bestellen. Ontdek hier ons volledige aanbod van complete tienerkamers en reken op een snelle levering.

Waaruit bestaat een complete tienerkamer?

Een complete tienerkamer bestaat doorgaans uit dezelfde elementen als een kinderkamer:

Het belangrijkste meubel in de tienerkamer is uiteraard het bed. Een standaard tienerbed is 90 x 200 cm, maar had je al eens gedacht om het eenpersoonsbed waarin je zoon of dochter tot nu toe geslapen heeft, te vervangen door een ruimere twijfelaar? Gegarandeerd een succes! Onze complete tienerkamers bevatten ook een lattenbodem en matras naar keuze.

Naast het bed komt uiteraard het nachtkastje, een klein maar belangrijk meubelstuk voor jouw tiener! Het is namelijk de ideale plaats voor de smartphone ’s nachts, voor een bedlampje en het boek waarin jouw zoon of dochter ’s avonds in bed nog graag even leest. Ook de kledingkast zal vanaf nu een prominentere plaats innemen in de tienerkamer. Gouden tip: kies voor een ruime kledingkast met 3 deuren, je zal ons dankbaar zijn wanneer jouw dochter na een middagje shoppen thuiskomt!

Verder is een bureau in de tienerkamer ook altijd handig meegenomen. Je zoon of dochter komt ongetwijfeld vaak met een hele hoop huiswerk en studiewerk thuis. Een plekje om dit in alle rust voor te bereiden komt dus wel handig van pas! En om al die studieboeken op te bergen is ook een boekenkast hier vaak onmisbaar.

Je merkt het, in onze webshop koop je in slechts enkele klikken een complete kamer voor jouw zoon of dochter! Natuurlijk kan je ook alle meubels los bestellen indien je dat wenst.

 

Waarom een complete tienerkamer bestellen bij Emob?

We zetten graag alle voordelen voor jou nog even op een rijtje. Bij Emob:

  • kan je snel en gemakkelijk je tiener slaapkamer naar wens samenstellen
  • geniet je van voordelige prijzen én 5% extra korting
  • kies je uit een ruim assortiment tienerkamers met tijdloze uitstraling
  • krijg je standaard 2 jaar garantie
  • kan je zelf de leverdatum kiezen

Complete tienerkamers in neutrale kleuren

In een tienerkamer ligt de nadruk op tijdloze meubelen in neutrale kleuren die jarenlang meegaan en die ook genderneutraal zijn. Geen typisch roze, blauw of pasteltinten meer, wit en bruin voeren de boventoon. Een tienerkamer laat ook alle overbodige details en versiersels van de kinderkamer achterwege. Denk aan felle prints, handvaten in de vorm van bloemetjes, sierlijke krullen en gebogen randen. Een tienerkamer is strak, wat natuurlijk niet gelijk staat aan saai! En je kan je kamer uiteraard nog steeds volledig personaliseren met decoratie, muurstickers, canvas foto's… Wat je maar wil!

Hulp of advies nodig?

Bij onze klantenservice kan je elke weekdag terecht met al jouw vragen. Je kan ons bereiken via telefoon, mail of via Facebook.

Tip: Onderaan elke productpagina kan je rechtstreeks jouw vraag stellen. Je hoeft alleen je vraag en contactgegevens in te vullen en wij weten meteen om welk specifieke product het gaat. We streven ernaar steeds zo snel mogelijk te reageren.