Complete peuterkamers

Met een peuterkamer creëer je een leuke slaapomgeving voor je kind in het thema van zijn keuze. De ideale tussenstap wanneer je kindje zijn babykamer is ontgroeid maar nog te klein is voor een volwaardige kinderkamer. Je vindt hier complete peuterkamers voor zowel jongens als meisjes voor een zeer voordelige prijs. Ze zijn bovendien ook zeer snel leverbaar. Kies hieronder samen met jouw kleine schat de meubels uit die zeker niet in zijn kamer mogen ontbreken!

Assortiment complete peuterkamers

Zo rond de leeftijd van 2 à 3 jaar merken vele ouders dat hun peuter zijn babybed stilaan ontgroeit. Of is er een broertje of zusje op komst en moet het babybedje vrij gemaakt worden. Om de overgang naar een nieuw bed te vereenvoudigen, hebben we bij Emob een leuk aanbod complete peuterkamers.

Peuterkamers voor jongens en meisjes

In ons assortiment vind je peuter slaapkamers voor zowel jongens als meisjes. Waarnaar jouw voorkeur ook uitgaat, je vindt hier ongetwijfeld de meubels in het gewenste thema! Is jouw oogappel fan van Disney Princess, Hello Kitty of Minnie Mouse? Of heeft jouw kleine schat meer met de stoere helden van Cars of Spider-Man?

Complete peuter slaapkamers met kleurrijke meubels

Onze peuterkamers bestaan uit verschillende peuterbedden en bijhorende kleurrijke meubeltjes zoals opbergmeubels, speelgoedkoffers, bureautjes en tafels en stoeltjes op kindermaat. De speelse meubelen zorgen ervoor dat je peuter sneller alleen durft te slapen in zijn kamer en maken de stap naar een eerste eigen “groot bed” al heel wat kleiner.

De meubels zijn zodanig vervaardigd dat je kindje ze veilig en zelfstandig kan gebruiken. Denk hierbij aan afgeronde hoeken, aangepaste hoogtes en een veilige materiaalkeuze. Daarnaast fleuren de verschillende thematische accessoires de juniorkamer op. Het assortiment gaat van vloerkleedjes en speeltenten tot lichtgevende wekkers en knuffels. Had je ooit gedacht dat je zoveel keuze had bij het inrichten van de peuterkamer?

Waarom een complete peuterkamer bestellen bij Emob?

Bestel je een peuter slaapkamer bij Emob, dan mag je rekenen op:

  • voordelige prijzen
  • een ruim assortiment peuterkamers in diverse thema’s
  • 2 jaar garantie
  • een levering op afspraak, op een dag die jou het beste past
  • veilige materiaalkeuzes

Aangepast beddengoed voor peuters

Naast heel wat meubels en accessoires om de peuterkamer in te richten, heb je in onze webshop nog de keuze uit een flink gamma beddengoed. Zo bestel je in slechts enkele klikken een bijpassende matras, een peuterdekbedovertrek en ander beddengoed.

Hulp of advies nodig?

Bij onze klantenservice kan je elke weekdag terecht met al jouw vragen. Je kan ons bereiken via telefoon, mail, Facebook of via de chatfunctie rechts onderaan.

Tip: Onderaan elke productpagina kan je rechtstreeks jouw vraag stellen. Je hoeft alleen je vraag en contactgegevens in te vullen en wij weten meteen om welk specifieke product het gaat. We streven ernaar steeds zo snel mogelijk te reageren.

To Top