Aankleedkussens

Aankleedkussens zorgen ervoor dat je kindje comfortabel op de luierplank ligt. In ons assortiment vind je verschillende kussens van hoogstaande kwaliteit! Neem snel eens een kijkje!

per pagina

1 Artikel

Lengte: 140 cm
Hoogte: 3 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Ligkussen Celeste | 140 x 35 x 3 cm | Grijs

Aankleedkussens: alle comfort voor je baby

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kindje. De beste meubeltjes, de leukste kleertjes maar natuurlijk ook de beste verzorging. Dan ben je bij Emob zeker aan het juiste adres! Hier vind je namelijk alle noodzakelijke meubelen en accessoires voor jouw kindje zoals een babybedje, verzorgingstafel, buggy... 

Heb je bijvoorbeeld een commode uitgekozen? Denk er dan zeker aan dat je nog een aankleedkussen nodig hebt om op de luierplank te plaatsen. Zo kan jouw baby comfortabel liggen tijdens het verversen of aankleden en wordt dit meteen een stuk aangenamer, zowel voor jou als je baby.

Onze aankleedkussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. Je vindt hier aankleedkussens met een gewone vorm voor de verzorgingstafel maar we beschikken ook over verzorgingsmatten voor onderweg. Zo kan je je lieveling netjes verversen wanneer je op uitstap gaat. Deze verzorgingsmatten kan je trouwens gemakkelijk meenemen in jouw favoriete luiertas. Ons assortiment waskussens zal je ongetwijfeld bekoren aangezien elk product over een uitstekende kwaliteit beschikt.

Vergeet ook onze aankleedkussenhoezen niet! Deze hoezen beschermen het aankleedkussen en zijn telkens wasbaar op 30 of 40°C. Kies er de leukste hoes uit en maak van de verzorgingstafel een leuk hoekje!

De beste verzorging voor je kindje!

Naast aankleedkussens vind je bij Emob nog heel wat andere verzorgingsspulletjes. Neem snel een kijkje op onze website en kies de leukste verzorgingsspulletjes voor je baby uit!