Kies uit een waaier aan betaalmogelijkheden

Zorgeloos online shoppen is voor ons een absolute topprioriteit. Een beveiligde betaalomgeving (https en 3D-secure) is dan ook onmisbaar. Daarom mag je er altijd 100% zeker van zijn dat de betaling bij Emob in alle veiligheid verloopt. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder.

Emob biedt je de mogelijkheid om je betaling te voldoen via de methode die jouw voorkeur wegdraagt. Welke methode je ook kiest, betalen doe je steeds in alle veiligheid en zonder extra kosten.

 

Maestro / Bancontact / Mister Cash
 
Op elke Bancontact / Mister Cash-kaart vind je het Maestro®-logo. Dankzij Maestro® kan je online shoppen zonder dat je een kredietkaart nodig hebt. Is de Maestro®-functie op jouw bankkaart geactiveerd, dan kan je hiermee veilig online betalen. Betalen gebeurt op dezelfde manier als met de Bancontactfunctie: het enige wat je nodig hebt, zijn je bankkaart en je persoonlijke kaartlezer of Digipass.
Visa / Mastercard
 
Met een kredietkaart kan je online en wereldwijd aankopen doen, die je pas achteraf terug hoeft te betalen. Betalen met een kredietkaart (Visa, Master Card, Carte Bleue) is eenvoudig én veilig. Dankzij de beveiligde omgeving (https en 3D Security) worden je kaartgegevens te allen tijde beschermd. Tijdens de betaling word je omgeleid naar onze betaalpartner, nl. Europabank. Daar geef je jouw kaartgegevens (kaarthouder, kaartnummer, vervaldatum) in en voltooi je de betaling. Als alles correct is verlopen, dan wordt je bestelling onmiddellijk verwerkt, zodat je al na enkele dagen je nieuwe artikelen in huis hebt.

 

iDeal
 
Met iDeal betaal je snel en veilig via internetbankieren. Je wordt doorverwezen naar de vertrouwde internetbankieromgeving van jouw eigen bank, waar alle betaalgegevens al voor jou zijn ingevuld. Jij hoeft enkel nog de betaling goed te keuren en ontvangt daarna een betaalbevestiging. Om iDeal te gebruiken, hoef je je niet te registeren. Betalen kan meteen.
 
Bankoverschrijving
 
Betaal je liever via home banking? Ook dat is mogelijk. Je kan jouw betaling overmaken naar een van onze bankrekeningnummers. Zodra we het bedrag ontvangen hebben, verwerken we meteen jouw bestelling.
Onze rekeningnummers
Kortingcodes
 
Beschik je over een kortingscode? Dan kan je de code bij het afronden van je bestelling ingeven. Het resterende bedrag kan je dan betalen via een van bovenstaande betaalmethodes. Opgelet: kortingscodes hebben steeds een bepaalde geldigheidsduur, zijn niet cumuleerbaar en kunnen niet uitbetaald worden in baar geld.

 

 

To Top