Keuken

Keuken inspiratie

Is jouw keuken aan vernieuwing toe? Of ben je aan het kijken om een volledig nieuwe keuken te installeren? Hoe dan ook, bij Emob ben je aan het juiste adres voor de inrichting ervan! Want dromen we niet allemaal van een prachtige, praktische keuken met heel wat uitstraling? Bij ons heb je de keuze uit zowel complete keukensets als losse keukenmeubels. Je kan dus zelf volledig naar wens jouw droomkeuken samenstellen!

Fleurige keukens

Laten we eerst even verder inzoomen op de verschillende series zoals Salsa, Rumba, Twist en Polka. Zoals hun naam het al laat vermoeden, zijn het keukens waar je meteen vrolijk van wordt. Daarnaast zullen ze zonder twijfel ook alle aandacht trekken dankzij de opvallende kleuren. In de meeste gevallen zijn deze keukens uitgerust met een of meerdere ruime opbergkasten, een bovenkast met klapdeur, een onderkast die geschikt is voor een spoelbak en een module waarin je eventueel jouw oven of vaatwas kan integreren. Vaak kan je de opstelling ook in spiegelbeeld monteren. De voorkant is vervaardigd uit gemelamineerd spaanplaat met een glanzende afwerking. Verkies je toch eerder een minder felle kleur? Geen probleem, want je vindt op deze pagina eveneens een lichtbruin model. Neem zeker ook eens een kijkje naar onze woon- en eetkamers! Je kan deze keukens ongetwijfeld met glans combineren met een van onze eettafels en andere woonkamermeubels.

Extra keukenplezier

Om je volledig te kunnen uitleven in de keuken, heb je praktische meubelen nodig. Van keukenkasten tot onderkasten in verschillende maten en stijlen: je vindt het hier allemaal terug. Heb je niet zoveel plaats in jouw studio of appartement? Geen probleem, onze multifunctionele opbergkasten en keukenkasten zullen jou uit de nood helpen. Soms staan ze op wieltjes, zodat je ze gemakkelijk kan verplaatsen. Dit is zeker en vast handig als je ervan houdt om af en toe jouw interieur wat te veranderen. Sommige hebben een ruim, open compartiment, waar je bijvoorbeeld de microgolfoven een plaatsje kan geven. Wat onze multifunctionele kasten betreft, je kan deze niet alleen als opbergkast gebruiken, maar ook als bureau dankzij het uitklapbaar tafelblad. Daarnaast hebben ze ook tal van opbergvakken. Heb je gedaan met werken of studeren? Dan klap je het tafelblad gewoon weer omhoog en krijg je opnieuw een compacte kast.

Iedereen vindt hier zijn gading

Hou je van de Franse stijl? We verkopen een compacte keukenserie in de Franse bistrostijl! Deze collectie bevat onder andere een originele eettafel en verschillende opbergmeubels. Het zwarte deel dat je ziet op de deuren zorgt niet alleen voor een mooi contrast, maar is in feite ook een krijtbord. Heel handig als je jouw huisgenoten iets wil laten weten of om jouw boodschappenlijstje neer te pennen. En last but not least, waarom niet kiezen voor een barmeubel met opbergmogelijkheden? Het is de plaats bij uitstek om ’s avonds te genieten van een heerlijk aperitiefje. Daarnaast kan je er ook een snelle hap verorberen. Neem dus zeker eens een kijkje en laat je verleiden door het mooie design, de zachte prijzen en de snelle service!

To Top