Snelle en voordelige verzending
 

De correcte verzendprijs wordt door onze shop berekend over jouw volledig mandje bij het afronden van jouw bestelling. Zo heb je steeds de voordeligste verzendprijs.

Kleine pakketten
- Kleine pakketten zijn zendingen kleiner dan 25kg, zoals textiel, accessoires, bepaalde kleine meubelen…
- De verpakking- en verzendprijs voor kleine pakketten start aan €7,95 + €3 per extra product.

Grote pakketten & breekbare artikelen
- Grote pakketten zijn zendingen zoals meubelen, kinderkamers, eetkamers, woonkamers…
- De verpakking- en verzendprijs voor grote pakketten en breekbare artikelen bedraagt €24,95

Express levering
Heb je een spoedopdracht? U kunt kiezen voor express-levering. Het tarief voor express-levering is €49,95. Houd er rekening mee dat deze optie alleen mogelijk is voor grote pakketten.

Alle pakketten worden thuis tot aan de voordeur of tot aan de hoofdingang van het appartementsgebouw geleverd. Deze bedragen zijn slechts een bijdrage tot de behandelings- en transportkosten. De werkelijke transportkosten liggen hoger en zijn voor onze rekening.

* Met uitzondering van de eilanden 

Geen lange wachttijden
 

Heb je hier de eetkamer van jouw dromen gespot? Of een prachtige kinderkamer? Bij Emob weten we dat niemand graag lang wacht op zijn bestelling. Daarom hebben we het grootste gedeelte van onze producten op voorraad staan.

Om volledige transparantie te garanderen, vermelden we bij elke verzendmethode de levertijd. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. 99% van al onze bestellingen worden binnen de aangekondigde termijn geleverd.

De bestellingen worden continu verwerkt en verzonden. Onze transporteurs komen dagelijks de bestellingen afhalen op een vast tijdstip.

  • Kleine pakketten worden verzonden tot 16u
  • Grote pakketten worden verzonden tot 12u

De bestellingen die wij na deze tijdstippen ontvangen, worden onmiddellijk verwerkt, maar pas de dag nadien opgehaald door de transporteurs.

Verzendmethoden
 

De verzendmethode en -kosten zijn afhankelijk van de samenstelling van je mandje. Ons systeem controleert je volledige bestelling en biedt hiervoor de beschikbare verzendmethoden aan. Je ontvangt bij verzending steeds een mail met verzendnummer en tracking link, waarmee je jouw bestelling kunt volgen tot levering.

Onze transporteurs:

  • DPD Express
  • Van Spreuwel

Vaak kan je ook je gewenste leverdatum kiezen. Wanneer je deze keuze blanco laat, zal onze klantendienst je contacteren om een leverafspraak in te plannen.

 

Leverdatum kiezen
 

Indien de gekozen bezorgwijze het toelaat, ontvang je tijdens het bestelproces ook de mogelijkheid om je gewenste leverdatum onmiddellijk te kiezen bij jouw bestelling. 

Je kan deze keuze ook blanco laten, waardoor onze klantendienst je zal contacteren om een leverdatum in te plannen.

- Kleine pakketten worden verzonden via pakketdienst. Bestellingen voor 16u kunnen reeds de volgende werkdag afgeleverd worden.

- Grote pakketten worden verzonden via meubeltransporteur. Bestellingen voor 14u kunnnen reeds de volgende werkdag geleverd worden

Levering door DPD express

Thuislevering aan de hoofdingang van het gebouw - leveringstermijn = 1-2 dagen

Via DPD express wordt je bestelling thuis aan de deur of aan de hoofdingang van het appartementsgebouw bezorgd (maximaal 30 kg per pakket). De levertermijn bedraagt normaal 1 à 2 werkdagen vanaf de verzending van je bestelling.

Ben je niet thuis op het moment van de bezorging? Dan wordt je pakket naar het dichtstbijzijnde ophaalpunt gebracht. We zullen een bericht achterlaten in de brievenbus waarop je de naam en het adres van het desbetreffende ophaalpunt terugvindt.

Je zal ook een mail ontvangen met jouw persoonlijke pakketnummer. Zo kan je op een eenvoudige en interactieve manier de levering van je pakket beheren. We stellen je 5 levermethoden voor:

  • op afspraak
  • in een Pickup parcelshop
  • in een DPD depot
  • op een ander adres
  • bij een buur

Je kan je makkelijk en veilig inloggen op www.dpd.be met je pakketnummer, je Predict code (die je via SMS ontvangt) of het nummer dat vermeld staat op het afwezigheidsbericht. DPD brengt je vooraf op de hoogte van de levering, stuurt je de dag van de levering een bericht met een tijdsvenster van 1 uur waarin de chauffeur langskomt en geeft je de mogelijkheid om het afleveradres tot 1 uur voor de levering aan te passen. Bovendien kan je via Follow My Parcel op een kaart volgen waar de chauffeur is en hoeveel stops hij nog moet uitvoeren voordat hij bij jou aankomt.

Bij ontvangst van het pakket moet je een handtekening plaatsen. De goederen worden niet uitgepakt noch gemonteerd. Het is belangrijk om eventuele schade of opmerkingen te noteren op de vrachtbrief.

Jouw DPD levering volgen

 

Levering door Van Spreuwel Transport

Thuislevering op afspraak aan de hoofdingang van het gebouw – kies je gewenste leverdatum

Via Van Spreuwel Transport wordt je bestelling thuis aan de deur of aan de hoofdingang van het appartementsgebouw bezorgd op een datum naar keuze. Deze transporteur bezorgt alle grote pakketten en breekbare artikelen.

Ben je niet thuis op het moment van de bezorging? Dan laat de koerier een bericht achter in je brievenbus. Je kan dan zelf contact opnemen om een nieuwe levering in te plannen.

Je ontvangt ook een mail met jouw persoonlijke pakketnummer. Aan de hand van deze code kan je het traject van je bestelling volgen na de verzending van bij ons.

Bij ontvangst van je pakket moet je een handtekening plaatsen. De goederen worden niet uitgepakt noch gemonteerd. Het is belangrijk om eventuele schade of opmerkingen te noteren op de vrachtbrief.

Aflevertijdstip opvragen
 

 

To Top