Bedhekjes

Wanneer je peuter van zijn baby –of peuterbed overschakelt naar een volwaardig eenpersoonsbed, wil je als ouder natuurlijk zeker zijn dat je kleintje veilig kan slapen zonder uit het bed te rollen. Hier komen onze bedhekjes uitstekend van pas! Door deze hekjes tussen de matras en de lattenbodem te plaatsen, kan je kindje in zijn slaap onmogelijk uit het bed vallen. Zo slapen zowel jij als je kindje op beide oren! 

Sorteer op
Asc

11 producten

Sorteer op
Asc

11 producten

Veilige bedhekjes voor een zorgeloze nacht

Bij Emob vind je heel wat verschillende bedhekjes die je kind een veilige nachtrust garanderen en bijgevolg dus zorgen voor een zorgeloze nacht voor mama en papa! Je vindt hier universele houten bedhekjes die passen op alle kinderbedden van 90x200 aangezien de meeste kinderbedden worden standaard geleverd zonder uitvalbeveiliging. Deze bedhekjes dienen niet op het bed zelf gemonteerd te worden, maar installeer je heel eenvoudig door het hekje tussen de kindermatras en de lattenbodem te plaatsen. Daardoor krijgt het bed een verhoogde zijkant die de veiligheid van je kindje garandeert. Je kan deze bekhekjes ook gemakkelijk weer losmaken van het bed wanneer je zoon of dochter het niet langer nodig heeft. Daarnaast vind je hier ook universele bedhekjes die zowel geschikt zijn voor peuter- als voor eenpersoonsbedden. Je kan deze vastklikken op de rand van het bed.

Bedhekjes in verschillende kleuren en materialen

Ons assortiment bestaat uit houten hekjes met verticale spijlen en uit kunststof bedhekjes met gaas. De bedhekjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je vindt hier hekjes in neutrale kleuren zoals wit, grijs en houtkleur, maar ook in vrolijkere kleurtjes zoals blauw en roze. Je kan dus gerust je bedhekje afstemmen op de inrichting van de kinderkamer of de keuze van het dekbedovertrek!

Wist je trouwens dat al onze bedhekjes standaard op voorraad zijn? Dat wil zeggen dat je jouw nieuwe bedhekje al de eerste werkdag volgend op jouw bestelling kan ontvangen! Want de veiligheid van jouw zoon of dochter is ook onze prioriteit!

Maak je huis helemaal kindveilig!

Peuters willen vaak zo veel mogelijk op ontdekkingstocht gaan. Niet elke plaats in je huis is hiervoor geschikt natuurlijk. Deze plaatsen kan je helemaal veilig maken voor je lieveling met onze traphekjesc en andere afsluitingen. Plaats deze hekjes bijvoorbeeld rond het haardvuur, in een deuropening of aan de trap! Zo kan je peuter zich niet verbranden aan het vuur en hoef je ook niet langer schrik te hebben dat hij of zij van de trap zou kunnen vallen. Deze hekjes zijn ook gemakkelijk te installeren en weg te halen wanneer je ze niet langer nodig hebt.

Dankzij Emob wordt je huis helemaal kindveilig! Aarzel niet langer en neem snel eens een kijkje naar ons ruime assortiment!

To Top