Boekenrekjes

Je moet je kamer opruimen, maar zit met je handen in het haar omdat je niet weet waar je alle boeken en strips kan opbergen. Geen nood, de redding is nabij! Een handig boekenrek doet wonderen. Dankzij de verschillende compartimenten kan je het leesvoer netjes sorteren. In de webshop van Emob vind je heel wat kleurrijke boekenrekjes terug. Naar welke uitvoering gaat jouw voorkeur?

Sorteer op
Asc

13 producten

Sorteer op
Asc

13 producten

Boekenrekjes voor kinderen

Is jouw kindje nu al een echte boekenwurm? Dan heeft het ongetwijfeld een leuk plekje nodig om al die boeken en strips netjes in op te bergen. Een grote kinderkamer boekenkast is misschien nog net wat te ruim voor je kleintje, dus het is een slimme keuze om voor een compacter boekenrekje te kiezen. Waarom is een boekenrekje zo’n goed idee voor jouw zoon of dochter? De boekenrekjes die je in ons uitgebreide gamma vindt, zijn allemaal specifiek ontworpen zodat kindjes ze aantrekkelijk zouden vinden. Denk maar aan opvallende kleurtjes, coole tekeningen of prints en niet te vergeten: de vele leuke thema’s. Spider-Man, Mickey Mouse, Assepoester en heel wat andere figuren helpen je kindje met plezier bij het opruimen! De superhelden maken het werkje natuurlijk veel aangenamer. De boekenrekjes zijn uiteraard niet enkel leuk om naar te kijken, ze zijn ook heel praktisch. Ze beschikken namelijk over verschillende vakjes, zodat je het leesvoer netjes kan sorteren en zo blijft alles ook heel overzichtelijk. Op die manier heeft je kind zijn lievelingsboekjes altijd binnen handbereik.

Boekenrekjes en andere meubels voor optimaal leesplezier

Het is belangrijk dat jouw kindje de ideale plek in huis vindt om op zijn gemak te lezen. Een kinderbureau is een goed idee, want aan een bureautje met de juiste kinderbureaustoel zal je zoon of dochter een correcte leeshouding aannemen. Maar er zijn natuurlijk ook kinderen die liever volledig willen ontspannen als ze hun boekje of strip aan het lezen zijn, dan kun je kiezen voor een leuke kinderfauteuil. Ze zijn supercomfortabel en hebben een leuk ontwerp, speciaal voor kinderen. En als de oogjes dichtvallen na het lezen, kunnen ze er een dutje in doen. Er zijn trouwens ook zeteltjes die je kunt openvouwen en omtoveren tot een bedje, handig voor als er vriendjes op bezoek komen!

Online je boekenrekje bestellen

Heb je een boekenrekje gevonden dat perfect bij jouw zoon of dochter zal passen? Aarzel dan niet langer en bestel het bij Emob. Het is eenvoudig, snel en je mag je bestelling enkele dagen later al bij je thuis verwachten!

To Top