Kinderschommelstoelen

Een schommelstoel is het ideale meubelstuk om je dag in alle rust te eindigen. Kies meteen ook voor een bijhorende kinderschommelstoel en geniet samen met je kindje van ontspannende momenten!

Sorteer op
Asc

13 producten

 1. 71 cm 81 cm 57 cm
 2. 93 cm 96 cm 66 cm
 3. 85 cm 124 cm 69 cm
 4. 66 cm 98 cm 80 cm
 5. 65 cm 61 cm 36 cm
 6. 70 cm 44 cm 24 cm
 7. 71 cm 81 cm 57 cm
 8. 71 cm 81 cm 57 cm
 9. 93 cm 96 cm 66 cm
 10. 101 cm 79 cm 69 cm
 11. 69 cm 67 cm 27 cm
 12. 85 cm 124 cm 69 cm
 13. 85 cm 124 cm 69 cm
Sorteer op
Asc

13 producten

De grote voordelen van kinderschommelstoelen

Wist je dat kinderschommelstoelen een heel ontspannend effect hebben? Het is de perfecte manier om zelf tot rust te komen na een vermoeiende dag en te genieten van die mooie momenten met jouw kindje. Niets is leuker dan samen rustig heen en weer te schommelen met wat muziek op de achtergrond. Valt jouw baby niet zo gemakkelijk in slaap? Neem jouw kleine schat dan nog even bij je op de schoot. Het geschommel heeft namelijk een slaapverwekkend effect en zal er dus voor zorgen dat jullie heerlijk zullen slapen! Daarnaast kan je jouw kindje in deze comfortabele fauteuil ook voeden. Voor een optimaal gebruiksgemak is de rugleuning in de meeste gevallen verstelbaar.

Heerlijk genieten in een van onze kinderschommelstoelen

De meeste schommelstoelen die wij verkopen zijn royaal uitgerust met zachte, comfortabele kussens en soms zelfs met een voetensteun voor extra zitcomfort. Deze stoel zal niet alleen beeldig staan in de complete babykamer, maar ook in jouw woonkamer. Wedden dat dit jouw favoriete plekje zal worden om te ontspannen? Daarnaast kan je hier ook een kinderversie aankopen. Wedden dat jouw kapoen het geweldig zal vinden om een boekje te lezen in zijn eigen schommelstoel? Of waarom niet kiezen voor een mooi schommelpaard? Onze exemplaren hebben een afneembare beugel en zijn 100% veilig. Bekijk zeker ook eens onze schommelstoelen babykamer als scooter die uitermate geschikt zijn om de vaardigheden balans en coördinatie te trainen. Een absoluut hebbeding met een trendy look!

Ons assortiment bevat schommelstoelen die je meteen doen terugdenken aan grootmoeders tijd, maar ook modellen met een heel modern design waarbij bovendien heel wat aandacht werd geschonken aan comfort. Denk hierbij aan de Gliding Chairs van het merk Childhome. We hebben in ons assortiment ook een schommelstoel in heuse loungestijl! Het wordt moeilijk kiezen tussen al deze topmodellen, maar één ding staat vast: de verkeerde keuze bestaat hier niet.

Twijfel niet langer!

Geniet ten volle van het moederschap met onze mooie kinderschommelstoelen waar je samen met jouw kleine wonder volledig tot rust zal komen. Onze modellen, doorgaans vervaardigd uit hout, zijn heel stevig en zullen voor heel wat schommelplezier zorgen. Het loont de moeite om regelmatig eens te kijken naar onze collectie, want er komen vaak nieuwe kinderschommelstoelen bij.

To Top