Kinderstoelen

Een kinderstoel is een must have voor elk gezin! Dankzij zijn aangepaste stoel kan je kindje gezellig bij jullie aan tafel zitten en zal het meteen een correcte zithouding aannemen. Ze zijn bovendien verstelbaar, waardoor je ze aan verschillende tafelhoogtes of aan de groei van je kind kunt aanpassen. Ontdek hier welk model uit ons assortiment het best aan jouw voorkeuren voldoet.

per pagina

9 Artikelen

Lengte: 88 cm
Hoogte: 74 cm
Breedte/diepte: 47 cm
Wipstoeltje Baizy
131,40 219,00

Direct leverbaar

Lengte: 56 cm
Hoogte: 92 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Kinderstoel Evolu 2 - naturel/wit
170,10 189,00

Direct leverbaar

Lengte: 50 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 48 cm
Stoel | 100% Beuken Frame | Polyester Bekleding | 28 Density Schuim | Lak Afwerking | Veelkleurig
Lengte: 55 cm
Hoogte: 84 cm
Breedte/diepte: 51 cm
Stoel | 100% Beuken Houten Poten | 100% Polyester | Baby/Kindervriendelijk | Piraten Series | Multicolor
Lengte: 39 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 39 cm
Atelier Del Sofa Wing Chair - 100% Polyester - Zwart en Wit
Lengte: 39 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 39 cm
Atelier Del Sofa Wing Chair | Polyester Stof | Black White
Lengte: 39 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 39 cm
Atelier Del Sofa Wing Chair | Blauw
165,00
Lengte: 39 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 39 cm
Roze Wing Stoel - Atelier Del Sofa, 100% Polyester
Lengte: 39 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 39 cm
Atelier Wing Stoel | Hornbeam Houten Frame | Zwart Wit

Kinderstoelen: voortaan kan je kind comfortabel mee aan tafel zitten

Kan jouw lieveling al zelfstandig rechtop zitten? Dan is het tijd om een comfortabele kinderstoel aan te schaffen. Zo kunnen jullie gezellig allemaal samen aan tafel zitten. Kinderstoelen zijn tegenwoordig heel flexibel en gemakkelijk in gebruik. De meeste exemplaren uit ons gamma zijn verstelbaar, zodat je ze kan aanpassen aan de groei van je kindje. Onze kinderstoelen zijn bovendien speciaal ontworpen zodat jouw baby een ergonomisch correcte zithouding zal aannemen. Daarnaast hebben de kinderstoelen een innovatief design. Je kan bij ons trouwens ook bijhorende stoelkussens aankopen, die zullen ervoor zorgen dat jouw kapoen nog comfortabeler en zachter op zijn kinderstoel zit!

Ruim aanbod aan kinderstoelen

Bij Emob vind je heel wat verschillende soorten kinderstoelen. Er zijn bijvoorbeeld evolutieve kinderstoelen die eenvoudig aangepast kunnen worden aan verschillende tafelhoogtes. Een kindertafel, eettafel of keukeneiland hebben namelijk allemaal andere hoogtes. Andere modellen, die kubusstoelen worden genoemd, kan je dan weer gemakkelijk ombouwen tot een stoel met tafeltje. Jouw kleine schat kan deze stoel dus ook gewoon als speeltafel gebruiken. Zo sla je meteen twee vliegen in één klap! Een meegroeistoel zal zich aanpassen aan de grootte van jouw kind. Vaak kan je namelijk zowel de voetensteun als de zitting verstellen. Zo kan je een hele lange periode genieten van je meubels. Ten slotte heb je ook de keuze tussen modellen met of zonder eettablet. Het voordeel van een eetblad is dat je knoeien op de vloer voorkomt, terwijl een kinderstoel zonder eetblad gezellig dicht bij de tafel geschoven kan worden.

Het spreekt voor zich dat we de veiligheid van je kind hoog in het vaandel dragen, daarom zijn alle stoelen die Emob aanbiedt uitgerust met een veiligheidsgordel of –beugel om te vermijden dat je kindje eruit zou vallen. Daarnaast zijn alle randen mooi afgerond en is het onderstel uiterst stevig en stabiel.

Kinderstoelen zijn een slimme investering

Maak het jezelf en jouw baby een pak gemakkelijker dankzij een degelijke kinderstoel. De stoelen kunnen tegen een stootje en zijn bovendien makkelijk schoon te maken. Een kinderstoel is een investering die meteen zijn nut zal bewijzen en die jaren van pas zal komen voor je verschillende opgroeiende kinderen. 

Kinderstoel online kopen bij Emob

Bestel vandaag nog je kinderstoel en wij zorgen ervoor dat je jouw bestelling een paar dagen later al in huis hebt. Online shoppen bij Emob is veilig, praktisch en tijdbesparend! Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Je kan ons bereiken via chat, mail of telefoon.