Kindermatrassen

De overstap van een baby- of peuterbed naar een eenpersoonsbed  gaat meestal ook gepaard met de aankoop van een nieuwe kindermatras. Hieronder vind je een ruim gamma kindermatrassen die je kind niet alleen een goede nachtrust garanderen, maar die ook voldoen aan jouw budgettaire eisen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Comfortabele kindermatrassen

Maakt je oogappel binnenkort de overstap van een baby- of peuterbed naar een eenpersoonsbed ? Ga dan samen op zoek naar een bed waarin hij of zij maar al te graag zal slapen. Besteed daarbij zeker ook voldoende aandacht aan het uitkiezen van een nieuwe kindermatras. Het groeiende lichaam van je kind heeft namelijk specifieke behoeften die verschillend zijn van die van volwassenen. Dat zo’n matras voldoende ondersteuning moet bieden, wist je natuurlijk al. Maar waar moet je nog zoal op letten bij de aankoop van een kindermatras? We zetten je alvast op de goede weg.

Waaraan moet een goede kindermatras voldoen?

Kinderen die volop in de groei zitten, hebben uiteraard enkele speciale noden. Zo moet een matras voor jouw kind niet alleen comfortabel zijn, ze moet ook voldoen aan enkele specifieke aandachtspunten. Een eerste vereiste is een goede ventilatie. Aangezien we het ’s nachts vaak warm krijgen en daarbij ook vocht verliezen, is het belangrijk dat een kindermatras het vocht goed doorlaat en afvoert. Gebeurt dit niet, dan bestaat de kans dat er na verloop van tijd bacterie- en schimmelvorming optreedt. Ten tweede ga je best op zoek naar een matras met een medium hardheid, die voldoende ondersteuning biedt. Laat te zachte of te harde matrassen links liggen, de gulden middenweg geniet hier de voorkeur. Verder geldt voor een kindermatras een minimumdikte van 10 cm, liefst meer. Let er daarnaast ook op dat de matras een afritsbare hoes heeft die gewassen mag worden op 60°. Op deze temperatuur worden namelijk huisstofmijten gedood.

Wat mag je verwachten van de kindermatrassen bij Emob?

Emob biedt heel wat verschillende kindermatrassen aan. Een eerste verschil zit hem al in de lengte: we hebben matrassen van 190 en 200 cm in ons assortiment. Daarnaast verschilt ook de dikte per matras. We hebben kindermatrassen van 10 cm dik die we vooral aanraden voor bedladen of logeerbedden, maar ook hele dikke matrassen van 19 cm voor dagelijks gebruik, en uiteraard alles daartussenin. Bovendien hebben al onze kindermatrassen een antibacteriële behandeling ondergaan: ze zijn antiallergeen en bestand tegen huisstofmijt. Sommige matrassen passen zich ook volledig aan aan de morfologie van de slaper.

Voor een optimaal gebruiksgemak maak je naast een matras ook gebruik van een goede kindermatrasbeschermer. Omdat het nog altijd over een kinderkamer gaat, mag een leuk kinderhoeslakens en kleurrijk kinderdekbedovertrek natuurlijk ook niet ontbreken!

Reken op een snelle levering

Wist je dat sommige van onze kindermatrassen speciaal voor ons geproduceerd worden? Ze zijn dus exclusief verkrijgbaar bij Emob! Deze matrassen worden gemaakt met bijzondere aandacht voor de morfologie van je kind, maar ook voor jouw budget. De prijs-kwaliteitverhouding van deze kindermatrassen is onverslaanbaar! Bovendien zijn ze standaard op voorraad. Ze kunnen dus al binnen enkele werkdagen geleverd worden! Voor andere matrassen mag je rekenen op een levertermijn van 2 à 3 weken. Bekijk rustig ons volledige assortiment kindermatrassen en selecteer de matras die volledig tegemoet komt aan de behoeften van je kind. Heb je vragen? Dan kan je altijd onze klantendienst contacteren via chat, mail of telefoon.