Blog

Welke woonkamermeubels zijn onmisbaar?

De woonkamer is het hart van je woning. Het is de plaats waar je mensen ontvangt en waar je 's avonds heerlijk ontspant terwijl je naar je favoriete programma kijkt, bijvoorbeeld. Heb je net een huis of appartement gehuurd of misschien zelfs wel gekocht? Of wil je je woonkamer een make-over geven? We geven je graag een shoppinglijstje mee met de meubels die onmisbaar zijn in jouw woonkamer.

16 augustus 2021

Back to school: tijd om je bureau in te richten!

We horen het je al denken: “Lap, augustus zit nog maar op de helft en we worden alweer om de oren gesmeten met back-to-schoolacties.” We pleiten schuldig. Maar als je de bureaumeubelen gezien hebt die we voor jou in petto hebben, zal je niet kunnen wachten om je bureau in te richten!

11 augustus 2021

Tips om je woning goedkoop in te richten

Wil je jouw woning budgetproof inrichten? Er zijn wel meer dingen die je kan doen, naast meubelwinkels afschuimen en prijzen online vergelijken. We sommen graag enkele tips voor je op!

15 juli 2021

Scandinavisch interieur: waar eenvoud en minimalisme heersen

Een Scandinavisch interieur staat voor rust, minimalisme en eenvoud. In tijden waarin we van hot naar her rennen en hippe termen als yolo en fomo ons naar de oren slaan, komen we graag tot rust in onze persoonlijke cocon die we thuis noemen. Om die rust te creëren, opteer je voor functionele meubelen met een minimalistisch tot soms sober design.

13 juli 2021

Een stressvrije slaapkamer waar je helemaal tot rust komt

Heb jij ook vaak het gevoel dat je nog van alles moet doen wanneer je gaat slapen? Blijft de mallemolen draaien, ook lang nadat je het licht hebt uitgeknipt? Dat is jammer, want de positieve effecten van een deugddoende nachtrust zijn ruimschoots bewezen. Je zorgen en je dagelijkse beslommeringen kunnen we helaas niet wegnemen, maar we kunnen je met onze tips wel helpen om een slaapkamer te creëren waar jij ’s avonds helemaal tot rust komt.

13 juli 2021

Haal het maximum uit je woning met multifunctionele meubelen

Een huis of appartement huren of kopen wordt steeds duurder. Waar je vroeger een ruime woning vond voor een betaalbare prijs, krijg je nu voor hetzelfde geld heel wat minder oppervlakte. Bij het inrichten van je stekje is de kunst dan ook om creatief om te springen met de meubelen die je hebt. Zo kan je bijvoorbeeld opteren voor multifunctionele meubelen die, zoals de naam het al zegt, verschillende functies combineren. We lichten er in deze blogpost graag enkele voor je uit, zodat je de beschikbare oppervlakte in je woning optimaal kan benutten!

9 juli 2021

Enkele ideeën voor de inrichting van een meisjeskamer

Een meisjeskamer inrichten, het is niet altijd een gemakkelijke opgave. Want veel meisjes willen graag een kamer die hun persoonlijkheid weerspiegelt en waar ze volledig zichzelf kunnen zijn. Onze tip? Luister naar jouw dochter en kom zo te weten welke stijl ze wil uitgaan. Met haar mening in het achterhoofd kan je geen foute keuzes maken. Inspiratie nodig? Lees dan snel verder.

9 juli 2021

Jeugdkamer inrichten: enkele tips

Sta je voor de uitdagende opdracht om een jeugdkamer in te richten? Met enkele creatieve oplossingen heb je dit zo voor elkaar. Ontdek onze tips en ga samen met je zoon of dochter aan de slag!

9 juli 2021

Hoe kies je de juiste eetkamermeubelen?

Als we je vertellen dat de eetkamer een van de belangrijkste ruimtes in huis is, kijk je daar wellicht niet van op. Of je nu een avondje met vrienden of familie doorbrengt, gezelschapsspelletjes speelt met de kids of rustig de krant leest, hier wordt er echt geleefd. Daarom is het belangrijk de nodige aandacht te besteden aan de zoektocht naar de juiste eetkamermeubelen. Wij helpen je graag met enkele tips!

8 juli 2021

Vintage lampen voor een trendy interieur

Wil jij scoren met trendy verlichting? Kies dan voor vintage lampen. Ze creëren warmte en gezelligheid en zorgen voor een verrassend effect in je interieur.

7 juli 2021
To Top