Blog

Last van een piepend of krakend bed? 5 handige tips!
20 juli 2022

Last van een piepend of krakend bed? 5 handige tips!

Kraakt of piept jouw bed? Ben je het beu om ’s nachts wakker te worden van een irritant krakend of piepend geluid dat jouw partner veroorzaakt wanneer hij/zij zich omdraait? Dan hebben wij voor jou de 5 beste tips uitgezocht om het krakende of piepende geluid van jouw bed op te lossen.

Wat is mangohout
7 oktober 2021

Wat is mangohout en wat zijn de voordelen?

Mangobomen hebben ons een hoop te bieden. Allereerst natuurlijk die heerlijke zoete vrucht. Mangohout (hardhout) is bovendien ideaal voor de productie van meubels. In dit artikel vertellen we je wat mangohout is en wat het zo populair maakt. Bovendien vind je hier handige onderhoudstips voor je meubels van mangohout.

Woonkamermeubels
16 augustus 2021

Welke woonkamermeubels zijn onmisbaar?

De woonkamer is het hart van je woning. Het is de plaats waar je mensen ontvangt en waar je 's avonds heerlijk ontspant terwijl je naar je favoriete programma kijkt, bijvoorbeeld. Heb je net een huis of appartement gehuurd of misschien zelfs wel gekocht? Of wil je je woonkamer een make-over geven? We geven je graag een shoppinglijstje mee met de meubels die onmisbaar zijn in jouw woonkamer.

Bureau inrichten
11 augustus 2021

Back to school: tijd om je bureau in te richten!

We horen het je al denken: “Lap, augustus zit nog maar op de helft en we worden alweer om de oren gesmeten met back-to-schoolacties.” We pleiten schuldig. Maar als je de bureaumeubelen gezien hebt die we voor jou in petto hebben, zal je niet kunnen wachten om je bureau in te richten!

Kunstlederen eetkamerstoelen
15 juli 2021

Tips om je woning goedkoop in te richten

Wil je jouw woning budgetproof inrichten? Er zijn wel meer dingen die je kan doen, naast meubelwinkels afschuimen en prijzen online vergelijken. We sommen graag enkele tips voor je op!

Scandinavisch interieur
13 juli 2021

Scandinavisch interieur: waar eenvoud en minimalisme heersen

Een Scandinavisch interieur staat voor rust, minimalisme en eenvoud. In tijden waarin we van hot naar her rennen en hippe termen als yolo en fomo ons naar de oren slaan, komen we graag tot rust in onze persoonlijke cocon die we thuis noemen. Om die rust te creëren, opteer je voor functionele meubelen met een minimalistisch tot soms sober design.

Stressvrije slaapkamer
13 juli 2021

Een stressvrije slaapkamer waar je helemaal tot rust komt

Heb jij ook vaak het gevoel dat je nog van alles moet doen wanneer je gaat slapen? Blijft de mallemolen draaien, ook lang nadat je het licht hebt uitgeknipt? Dat is jammer, want de positieve effecten van een deugddoende nachtrust zijn ruimschoots bewezen. Je zorgen en je dagelijkse beslommeringen kunnen we helaas niet wegnemen, maar we kunnen je met onze tips wel helpen om een slaapkamer te creëren waar jij ’s avonds helemaal tot rust komt.

Salontafel met magazinehouder
9 juli 2021

Haal het maximum uit je woning met multifunctionele meubelen

Een huis of appartement huren of kopen wordt steeds duurder. Waar je vroeger een ruime woning vond voor een betaalbare prijs, krijg je nu voor hetzelfde geld heel wat minder oppervlakte. Bij het inrichten van je stekje is de kunst dan ook om creatief om te springen met de meubelen die je hebt. Zo kan je bijvoorbeeld opteren voor multifunctionele meubelen die, zoals de naam het al zegt, verschillende functies combineren. We lichten er in deze blogpost graag enkele voor je uit, zodat je de beschikbare oppervlakte in je woning optimaal kan benutten!

Enkele ideeën voor de inrichting van een meisjeskamer
9 juli 2021

Enkele ideeën voor de inrichting van een meisjeskamer

Een meisjeskamer inrichten, het is niet altijd een gemakkelijke opgave. Want veel meisjes willen graag een kamer die hun persoonlijkheid weerspiegelt en waar ze volledig zichzelf kunnen zijn. Onze tip? Luister naar jouw dochter en kom zo te weten welke stijl ze wil uitgaan. Met haar mening in het achterhoofd kan je geen foute keuzes maken. Inspiratie nodig? Lees dan snel verder.

Jeugdkamer inrichten: enkele tips
9 juli 2021

Jeugdkamer inrichten: enkele tips

Sta je voor de uitdagende opdracht om een jeugdkamer in te richten? Met enkele creatieve oplossingen heb je dit zo voor elkaar. Ontdek onze tips en ga samen met je zoon of dochter aan de slag!