Buggy's

Een wandeltocht met je peuter tot een goed einde brengen? Dan is een buggy een onvermijdelijke hulp. Is je peuter het wandelen moe, laat je hem indommelen of lekker ingeduffeld van de rest van de tocht genieten.

Asc

8 producten

 1. Basic Buggy - zwart
  Basic Buggy - zwart

  3 - 4 weken

  € 139,00
 2. Sporty Buggy - grijs
  Sporty Buggy - grijs

  3 - 4 weken

  € 189,00
 3. Sporty Buggy - roze
  Sporty Buggy - roze

  3 - 4 weken

  € 189,00
 4. Sporty Buggy - taupe
  Sporty Buggy - taupe

  3 - 4 weken

  € 189,00
 5. Sporty Buggy - zwart
  Sporty Buggy - zwart

  3 - 4 weken

  € 189,00
 6. Sporty Buggy - lichtblauw
  Sporty Buggy - lichtblauw

  3 - 4 weken

  € 189,00
 7. Buggy Superstar
  Buggy Superstar

  1 - 2 dagen

  € 149,00
 8. Sporty Buggy - blauw
  Sporty Buggy - blauw

  3 - 4 weken

  € 189,00
Asc

8 producten

Gezellig op stap met de buggy

Heb je zin in een leuk uitje met het hele gezin, inclusief je kleine spruit? Je hoeft niet op zoek te gaan naar een babysit, want dankzij een praktische buggy kan je kleintje jullie makkelijk vergezellen. Van basic goedkope buggy’s tot hypermoderne exemplaren, je vindt bij ons een gevarieerd aanbod kinderwagens voor elk budget.

Alle buggy’s zijn uitgerust met een zonnekap die je kindje beschermt tegen schadelijke zonnestralen. Maar bij regenachtig weer moet je baby’tje natuurlijk ook droog blijven. Daarom functioneert de zonnekap even goed als regenscherm. Daarnaast zijn de rugleuningen verstelbaar, zodat je kindje telkens een goede houding aanneemt. Om een veilige omgeving te garanderen voor jouw kindje, zijn de buggy’s bovendien uitgerust met veiligheidsgordels. Zo kan je met een gerust hart op stap! Voor een extra knusse en comfortabele kinderwagen is een inlegkussen trouwens aan te raden.

Buggy’s zijn ook voordelig voor mama en papa!

Een buggy is een comfy plekje waarin je kindje lekker kan wegdommelen, maar het is natuurlijk ook een praktisch hulpmiddel voor mama en papa. Dankzij de zwenkende wielen zijn buggy’s makkelijk voort te duwen. Bovendien zijn ze voorzien van een handige boodschappenmand, zodat je je kleintje gewoon meeneemt naar de winkel en je zelfs over extra ruimte beschikt om je boodschappen te vervoeren. Je kan de buggy's ook makkelijk opvouwen om ze in de auto mee te nemen.

Overal naartoe met buggy’s en autozitjes

Hebben jullie een groot gezin? Dan zijn de meerling kinderwagens een must have voor jou. Niets houdt je nog tegen om erop uit te trekken met het hele gezin! Bestel hier je buggy, inlegkussen en andere spulletjes die je op verplaatsing nodig hebt. Bij Emob plaats je makkelijk en snel jouw bestelling en enkele dagen later ontvang je de gewenste artikelen al bij je thuis!

To Top