Meegroeibedden

Meegroeibedden zijn een slimme investering, aangezien je ze meerdere jaren kunt gebruiken. Je past de grootte van de kinderbedjes makkelijk aan en zo groeien ze mee met je kind. Op die manier hoef je geen nieuw bed kopen als je kind groter wordt. Met meegroeibedden kan je dus heel wat geld besparen!
Sorteer op
Asc

2 producten

Sorteer op
Asc

2 producten

Meegroeibedden: 1 bed, meerdere afmetingen

Is je kind stilaan te groot aan het worden voor zijn babybed? Dan is het moment aangebroken om op zoek te gaan naar een groter peuterbed. Een peuterbedje meet 70x140 cm en is de perfecte oplossing tussen een babybed en een volwaardig eenpersoonsbed. Maar wist je dat er ook bedden bestaan die eerst als peuterbed dienen en later tot een groot bed omgetoverd kunnen worden? Het idee van deze meegroeibedden is dus heel eenvoudig: je kan het bed in eerste instantie gebruiken als peuterbed. Zodra jouw kapoen er klaar voor is, kan je het vervolgens omtoveren tot een volwaardig kinderbed. Dit bed groeit dus mee met jouw zoon of dochter! Bovendien zal de verandering naar een echt groot eenpersoonsbed veel vlotter verlopen. Aangezien de meegroeibedden gemakkelijk op te bergen zijn, kan je ze ook als logeerbed gebruiken. Van multifunctionele meubels gesproken!

Hoe gebruik je de meegroeibedden?

Een handig voordeel van de meegroeibedden is dat de lattenbodem is inbegrepen, zo hoef je niet meer te zoeken naar afzonderlijke lattenbodems die bij alle afmetingen van het bed passen. Maar hoe zit het dan met de kindermatras? Dien je telkens een nieuwe aan te kopen wanneer je de grootte van het bedje aanpast? Absoluut niet. Speciaal voor deze meegroeibedden biedt Emob handige meegroeimatrassen aan. Zo zijn de Jumpy matrassen afritsbaar, waardoor je ze makkelijk met een extra deel kan verlengen. De matrassen zijn verkrijgbaar in de afmetingen 90x140/200cm en 90x160/200cm. Indien gewenst, kan je ook een bedlade aankopen als extra optie, zodat je nog wat opbergruimte hebt voor pyjama’s, boekjes of knuffels. Of in de eerste ‘fase’ van het meegroeibed kan je bijvoorbeeld het extra deel van de afritsbare matras in deze handige opberglade bewaren.

Meegroeibedden zijn geschikt voor kinderen van 2 tot ongeveer 17 jaar. De verhoogde zijden zorgen er bovendien voor dat jongere kinderen niet uit het bed kunnen vallen. De bedjes zijn vervaardigd uit massief dennenhout, waardoor ze zeer stevig en duurzaam zijn. Dankzij de lange levensduur is een meegroeibed zonder twijfel een uitstekende investering.

Meegroeibed kopen bij Emob

Vind je de meegroeibedden ook een slimme uitvinding? Bestel er dan nu eentje online bij Emob en geniet van een snelle levering bij jou thuis. Je kan ze makkelijk zelf monteren dankzij de duidelijke montagefiche die meegeleverd wordt en die je ook op de website vindt bij het artikel. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om de klantendienst te contacteren via chat, mail of telefoon. Wij zullen je zo snel mogelijk helpen! 

To Top