Prinsessenbedden

Is jouw dochter dol op alles wat met prinsessen te maken heeft? Dan zal ze in de wolken zijn met haar eigen prinsessenbed! Want wat is er nu leuker dan slapen in een prachtige prinsessenkoets, een hemelbed in zachte kleuren of een bedje versierd met de bekende prinsessen van Disney? Ontdek hier een ruime assortiment aan prinsessenbedden en leg je dochtertje in de watten met het bed van haar dromen.

Prinsessenbedden voor echte prinsesjes

Heel wat jonge meisjes zijn verzot op sprookjes en natuurlijk horen daarbij de lieve prinsessen. Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje en andere prinsessen zijn de grote voorbeelden van vele kindjes. Maar wat zou je dochter er nu van vinden om zelf te leven als een echte prinses? Elke dag gaan slapen en ook weer opstaan in een prachtig prinsessenbed, daar droomt toch ieder meisje van? Hier vind je een ruim assortiment aan prinsessenbedden waarin je kleine meid met heel veel plezier naar dromenland vertrekt.

Verschillende soorten prinsessenbedden

Hier vind je allerlei soorten prinsessenbedden die jouw dochter een goede nachtrust bezorgen. Zo zijn er kinderbedden met afbeeldingen van Disney Princess of bedden die versierd zijn met kroontjes en sierlijke prints. Maar er zijn ook prinsessenbedden te verkrijgen in de vorm van een prachtige koets. Die hebben een sierlijke baldakijn waaronder je kindje zich altijd veilig zal voelen. Een hemelbed is ook een uitstekende keuze om de kinderkamer een feeërieke uitstraling te geven.

Prinsessenbedden en decoratie

Nadat je een leuk prinsessenbed hebt uitgekozen, is het belangrijk om de rest van de kinderkamer ook in dit thema aan te kleden. Om een typische sprookjesachtige sfeer te creëren, werk je best met zachte, romantische kleuren. Roze en lila zijn de meest voor de hand liggende kleuren, maar ook met pastelkleuren kun je dit effect makkelijk verkrijgen. Laat je creativiteit de vrije loop en schilder bijvoorbeeld een kasteel op de muur of versier de muren met kroontjes, strikjes en hartjes. Ben je niet zo creatief? Dan kan je ook gewoon een mooie muursticker in prinsessenthema op de muren kleven. Hiermee geef je de kinderkamer in een handomdraai een nieuwe look.

Prinsessenbedden online kopen bij Emob

Kan jouw dochter maar niet genoeg krijgen van het prinsessenthema? Dan is een prinsessenbed echt iets voor haar. Aarzel niet om haar favoriete prinsessenbed en decoratie voor de kinderkamer online te bestellen bij Emob. Een online bestelling plaats je makkelijk en snel bij Emob. Bovendien kan je rekenen op een snelle levering aan huis!