Speelkleden

Speelkleden zijn niet alleen heel creatief in de kinderkamer, ze zijn ook heel erg handig! Zo blijft het speelgoed van je kindje op één plaats en blijft deze kamer een stuk netter. Twee vliegen in één klap!

per pagina

4 Artikelen

Lengte: 160 cm
Hoogte: 5 cm
Breedte/diepte: 130 cm
Speelmat Teddy
113,40 189,00

Direct leverbaar

Lengte: 200 cm
Hoogte: 1 cm
Breedte/diepte: 95 cm
Tapijt Hopscotch Ring Road
25,92 71,99

Direct leverbaar

Lengte: 200 cm
Hoogte: 1 cm
Breedte/diepte: 95 cm
Tapijt Stad - middelgroot
11,20 34,99

Direct leverbaar

Lengte: 140 cm
Hoogte: 1 cm
Breedte/diepte: 80 cm
Football Field 140X80
7,20 19,99

Direct leverbaar

Speelkleden: uren plezier gegarandeerd!

Slaagt jouw kindje er ook telkens in om speelgoed overal in de kamer te verspreiden? Dan komen deze speelkleden uitstekend van pas! Je kan je kindje aanleren om enkel met het speelgoed op het speelkleed te blijven. Zo weet je kindje waar hij of zij met het speelgoed mag blijven en hoef je niet telkens te struikelen over Lego-blokjes of ander speelgoed! 

Speelkleden kleden de kinderkamer aan

Deze speelkleden zijn ook een hele leuke decoratie in de kinderkamer. In ons ruime assortiment vind je allerlei verschillende thema’s en kleuren. Houdt je kindje bijvoorbeeld van Cars? Kies er dan een speeltapijt uit dat voorzien is van een racebaan. Haal alvast maar de speelgoedauto’s van je kleintje boven! Wedden dat dit voor jou als ouder ook heel wat herinneringen naar boven haalt?

Naast Cars zijn er nog speelmatten in tal van andere thema’s beschikbaar. Wat dacht je van Minions, Disney Princess of Mickey Mouse?

Deze speelkleden zijn tevens perfect geschikt voor kinderen. De achterzijde van de tapijten is voorzien van een anti-slip gelfoam. Zo zijn ze dus ideaal als antislipmat. Het speelkleed blijft perfect op zijn plaats en je kindje kan niet uitglijden of zich kwetsen.

Onze tapijten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen zodat je steeds kan kiezen welk formaat nu het beste past in de kinderkamer.

Spelen maar!

Bij een speelkleed hoort natuurlijk ook wat ander speelgoed! Op onze website vind je bijvoorbeeld complete speelsets waar je kindje zeker in de wolken mee zal zijn! Een piraten speelset, een theeset, een magnetische aankleedpop, … Welke speelset zou jouw kindje het leukst vinden?

Als je houdt van de verschillende thema’s van de speelkleden, lijkt het je misschien leuk om de kamer volledig naar dit thema in te richten. Neem zeker eens een kijkje naar onze volledige peuterkamers. Deze bestaan telkens uit een creatief thema, dat ongetwijfeld de peuterkamer van je dromen voorstelt!