Stapelbedden

Op zoek naar een stapelbed? Ontdek in ons ruime assortiment stapelbedden welk stapelbed aan jouw wensen voldoet en ga meteen aan de slag met het inrichten van de kamer!

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Stapelbed kopen

Heb je plaatsgebrek of moeten jouw kinderen een slaapkamer delen? Dat hoeft geen enkel probleem te zijn! Een gedeelde kinderkamer inrichten vraagt echter wel wat denkwerk: het moet zowel praktisch als leuk zijn. Onze oplossing? Een stapelbed! Zo kan je in de hoogte een knus plekje ontwerpen voor jouw oudste en brengt de jongste beneden veilig de nacht door.

Een veilig kinderstapelbed uitkiezen

De catalogus van Emob bestaat uit heel wat verschillende modellen. Graag assisteren we je in de zoektocht naar het geknipte exemplaar. Allereerst is het belangrijk om de plafondhoogte van de kinderkamer op te meten. Op die manier kan je bepalen wat de maximale hoogte van het bed kan zijn. Wij adviseren dat je minstens 40 cm overhoudt boven de hoogste slaapplaats. Op die manier kan het kind dat boven ligt gemakkelijk rechtop zitten en een boekje lezen voor het slapengaan zonder hierbij het hoofd te stoten.

Zijn je kinderen nog niet ouder dan 8 en zijn ze niet zo behendig? Dan is een laag stapelbed ook een veiligere keuze, omdat er minder hoog moet geklommen worden. In onze collectie vind je heel wat specifieke kinderstapelbedden met brede trapjes zodat kinderen gemakkelijk in en uit het bed kunnen.

Stapelbedden in alle kleuren, materialen, vormen en merken

Bij Emob hebben wij stapelbedden beschikbaar in diverse materialen, waaronder spaanplaat, mdf, massief beuk en massief den. Telkens afgewerkt in diverse uitvoeringen: wit, gekleurd, gelakt, natuur, … De traditionele bedden in massief houten uitvoering zijn uiterst duurzaam.

Ook volgen wij verschillende topmerken zoals Lifetime, Flexa, Vipack, ...

Wij hebben ook hoekstapelbedden beschikbaar, ideaal voor in een hoek of onder een schuine wand in de kamer.

Het oog wil ook wat!

Natuurlijk wil je ook dat het kinderbed je kinderkamer een leuke uitstraling bezorgt. Voor een hippe look kan je jouw bed ook versieren met een kleurrijke speeltent of tunnel. Daarnaast kan je ook een gezellig hoekje creëren waar jouw kinderen naar hartenlust kunnen spelen en lezen. Zelfs als ze elk hun eigen slaapkamer hebben, kunnen stapelbedden handig zijn. Zo kunnen speelkameraden zonder probleem blijven slapen. Of kan je dankzij een multifunctioneel stapelbed het onderste gedeelte omtoveren tot een leuke zithoek. Voor de liefhebbers is er zelfs een vuurrood brandweerbed of een stijlvol stapelbed in de vorm van een Londense bus. Naar welk kinderbed gaat jouw voorkeur uit?

Waarom een stapelbed van Emob kiezen?

Als samenvatting zetten we graag nog even de voordelen van een Emob stapelbed op een rijtje:

 • Plaatsbesparend
 • Extra plaats voor logees
 • Veilig
 • Multifunctioneel
 • Onmiddellijk leverbaar

Kijk gerust even rond in onze webshop. Wedden dat een kamer delen geen enkel probleem zal zijn? Bovendien geniet je van een leuke bundelkorting als je meteen de matrassen bij het kinderbed aankoopt. Ontdek de mogelijkheden op de productpagina van je favoriete kinderbed!

Emob heeft een ruime waaier aan kinderbedden voor meisjes en jongens: van klassieke hoogslapers tot hippe hoekstapelbedden en halfhoogslapers met bureau . En dit aan een zachte prijs. Hoe mooier de omgeving om te slapen is, hoe zoeter de dromen zullen zijn.