Kinderbankjes

Jouw kindje gaat ’s avonds slapen terwijl het huis overhoop ligt met speelgoed. Is deze situatie voor jou ook zo herkenbaar? Maak nu komaf met deze vervelende gewoonte en leer jouw peuter om zelfstandig op te ruimen. De fleurige kinderbankjes van Emob zijn hiervoor het perfecte hulpmiddel.

Sorteer op
Asc

1 product

Sorteer op
Asc

1 product

Top idee: een speelgoed kinderbankje

Dankzij deze kinderbankjes heeft je kindje zijn eigen plaats om naar een leuke film te kijken of om een boekje te lezen. De meeste van deze kinderbankjes zijn uitgerust met enkele opbergbakken of een opbergkoffer onder de zitting. Je kindje heeft er met onze kinderbankjes niet alleen een leuke zitplaats bij, hij kan er ook heel wat spulletjes in kwijt. Zo kan hij er natuurlijk heel wat speelgoed in plaatsen, maar ook verkleedkleren, kleur- of schildermateriaal, noem maar op!

Deze prachtige kinderbankjes zijn een leuk alternatief voor de gewone speelkoffers. Opruimen wordt vanaf nu een groot plezier voor je zoon of dochter! Bovendien wordt je huis in één oogwenk meteen een stuk netter en opgeruimd. Als dit geen win-winsituatie is!

Opgeruimd staat netjes dankzij onze kinderbankjes

De kinderbanken zijn beschikbaar in verschillende kleuren en materialen. Zo kan je kiezen voor een mooie neutrale kleur maar ook voor felle kleurtjes die de kinderkamer helemaal opvrolijken. Of wat dacht je van een bankje in het thema van de favoriete tekenfilm van je zoon of dochter? In ons assortiment vind je heel wat kinderbankjes van o.a. Paw Patrol, Mickey Mouse, Frozen, Winnie the Pooh en Cars. Aangezien onze kinderbanken steeds beschikken over de beste kwaliteit, zal je kindje er ook jarenlang plezier aan beleven! Bovendien vind je hier kinderbanken die je ook als bureau kan gebruiken. Zo heeft je kleintje meteen het ideale plaatsje gevonden om te kleuren, te schrijven, leuke tekeningen te maken en nog heel wat meer! 
Twijfel je nog over het gemak van een kinderbankje met opbergruimte? Je vindt in ons assortiment ook leuke opvouwbare opbergboxen. Of kies je toch liever voor een gewone speelgoedkist? Vergelijk gerust alle mogelijkheden en kies de optie die het beste aan jouw opbergeisen voldoet!

Laat je inspireren door het ruime aanbod op onze website en kies jouw favoriete kinderbankje. Wij garanderen je dat je kleintje deze banken erg leuk zal vinden! Waar wacht je nog op? Heb je nog vragen of wil je graag extra info over een bepaald bankje? Contacteer gerust onze klantendienst via mail, telefoon of chat, we helpen je graag verder!

To Top