Verzorgingstafels

Hier vind je allerlei soorten verzorgingstafels om jouw kindje de beste zorgen te kunnen bieden. Er zijn handige modellen die je extra opbergruimte bieden en er zijn zelfs exemplaren met een geïntegreerd badje! Welke verzorgingstafel kies jij?
Sorteer op
Asc

10 producten

  1. 77 cm 105 cm 74 cm
  2. 100 cm 73 cm 60 cm
  3. 82 cm 103 cm 47 cm
  4. 80 cm 98 cm 60 cm
  5. 83 cm 16 cm 60 cm
  6. 80 cm 98 cm 60 cm
  7. 83 cm 16 cm 60 cm
  8. 77 cm 105 cm 74 cm
  9. 99 cm 71 cm 59 cm
  10. 72 cm 98 cm 60 cm
Sorteer op
Asc

10 producten

Verzorgingstafels voor jouw baby

Naast handige commodes met luierplank kan je hier ook terecht voor een baby verzorgingstafel. Het is de perfecte hulp om jouw kindje op een praktische manier te verzorgen. Vaak zijn deze multifunctionele meubelen uitgerust met een lade en/of legplank. Daarnaast kan je ook kiezen voor een luiertafel met bad. Vaak bestaat zo’n baby badmeubel uit 2 delen en kan je het badje gewoon uitschuiven als je het nodig hebt. Een groot pluspunt: je kan alle benodigdheden (luiers, zeep, flesjes,…) gemakkelijk een plaats geven in de lade of opbergvakken. Zo heb je alles in een handomdraai en blijf je in de buurt van jouw kindje. Vaak staan verzorgingstafels op wieltjes, zodat je ze zonder problemen kan verplaatsen.

Tal van accessoires

Of je nu kiest voor een commode of voor een verzorgingstafel met bad, neem zeker eens een kijkje naar onze bijhorende accessoires. Ons ruime assortiment telt onder andere heel wat verzorgingskussens. Alles wat je nodig hebt voor de verzorging van jouw kindje, kan je hier bestellen. 

Waarom je verzorgingstafel bestellen bij Emob?

Aangezien wij het beste willen voor jouw kleine wonder, selecteren we zorgvuldig enkel kwalitatieve meubelen en veilige babyspullen. Bovendien is bestellen bij ons heel eenvoudig. Jij selecteert jouw favoriet(e) artikel(en) en wij zorgen ervoor dat je deze in een mum van tijd al in huis hebt. De betaling gebeurt via een beveiligd kanaal. Vertrouw op onze ervaring en professionele service en bestel je verzorgingstafel vandaag nog!

To Top