Verstelbare bureaus

Verstelbare bureaus zijn ontzettend handige meubels waar je meerdere jaren plezier aan kan beleven! Ze zijn namelijk verstelbaar in hoogte en groeien dus met je mee! Welk design past het best bij jou? Ontdek het hier!
Asc

21 producten

 1. Bureau Dana - blauw/roze
  Bureau Dana - blauw/roze

  1 - 2 dagen

  € 139,00
 2. Bureau Lena met kantelbaar werkblad
  Bureau Lena met kantelbaar werkblad

  1 - 2 dagen

  € 139,00
 3. Bureau Dana kantelbaar werkblad - blauw
  Bureau Dana kantelbaar werkblad - blauw

  1 - 2 dagen

  € 139,00
 4. Bureau Osmond 160cm mechanisch verstelbaar - eik/zwart
  Bureau Osmond 160cm mechanisch verstelbaar - eik/zwart

  3 tot 4 weken

  € 469,00
 5. Bureau Matthijs met kantelbaar werkblad - wit
  Bureau Matthijs met kantelbaar werkblad - wit

  2 - 6 dagen

  € 219,00
 6. Bureau Presley 160cm mechanisch verstelbaar - eik/zwart
  Bureau Presley 160cm mechanisch verstelbaar - eik/zwart

  3 tot 4 weken

  € 319,00
 7. Bureau Tamara groen/roze
  Bureau Tamara groen/roze

  1 - 2 dagen

  € 189,00
 8. Stabureau Fides - bruin
  Stabureau Fides - bruin

  3 tot 4 weken

  € 289,00
 9. Stabureau Stanley - grijs
  Stabureau Stanley - grijs

  3 tot 4 weken

  € 219,00
 10. Stabureau Stanley - wit
  Stabureau Stanley - wit

  3 tot 4 weken

  € 219,00
 11. Bureau Presley 180cm mechanisch verstelbaar - eik/zwart
  Bureau Presley 180cm mechanisch verstelbaar - eik/zwart

  3 tot 4 weken

  € 369,00
Asc

21 producten

Verstelbare bureaus groeien met je mee!

Verstelbare bureaus zijn superhandige bureaus, omdat je ze in de hoogte kunt verstellen. Als jij groter wordt, dan kan je ervoor zorgen dat je bureau je daarin volgt. Met andere woorden, ze groeien dus met je mee! Zo kan je er gedurende verschillende jaren van blijven genieten.

Ruime keuze aan verstelbare bureaus

Bijna alle modellen van onze collectie verstelbare bureaus beschikken over een kantelbaar werkblad. Op die manier kun je op zoek gaan naar de hoek die voor jou het beste aanvoelt om te schrijven, te tekenen, te lezen,… Ideaal dus om een ergonomische werkplek te creëren. Je wilt natuurlijk niet dat je spullen op de grond vallen wanneer je het werkblad kantelt. Wel, daarom zijn de meeste bureaus met een kantelbaar blad uitgerust met een "gootje" waarin je schrijfgerei en andere zaken kunt plaatsen. Je boekentas kun je dan weer kwijt aan een haakje of in een apart vak aan de zijkant. Handig!

Bij Emob bieden we bureaus aan in verschillende materialen, zoals spaanplaat, MDF, massief hout,… Die materialen zijn telkens van een uitstekende kwaliteit, wat er ook voor zorgt dat de artikelen zeer duurzaam zijn. Je vindt verstelbare bureaus in felle kleurtjes waarmee je de kinderkamer kan opfleuren, maar natuurlijk hebben we er ook in neutralere kleuren die in elk type interieur passen.

De werkplek vervolledigen

Vergeet ook niet om even onze uitgebreide collectie bureaustoelen te bekijken om je comfortabele werkplaats te vervolledigen! Heb je eigenlijk nog wat meer opbergruimte nodig? Dan raden wij je een ladeblok aan. Je schuift die gewoon onder het bureau, dus je verliest ook geen plaats. In de lades heb je meer dan voldoende plaats om papieren en andere bureauartikelen netjes te bewaren! Bovendien zijn bijna alle ladeblokken voorzien van wieltjes, dan kun je ze makkelijk verplaatsen. Bestel nu snel en makkelijk jouw favoriete bureau online bij Emob!

In onze shop vind je trouwens niet alleen meubelen om je bureau of kantoor in te richten, maar ook alles om jouw woonkamer in te richten: bankstellen, salontafels, diverse soorten opbergkasten en veel meer. Ontdek snel ons volledige assortiment!

 

To Top