Bureau Tamara groen/roze

Bureau Tamara is in hoogte verstelbaar en heeft een kantelbaar werkblad voor een optimaal gebruiksgemak - Vervaardigd uit MDF en metaal.

€ 189,00

1 tot 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 100 cm
Breedte / Diepte 66 cm
Hoogte 75 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Bureau Tamara van het merk Interlink, vervaardigd uit MDF en metaal, is een praktische werkplek die mee kan groeien met je kind. Het werkblad is kantelbaar en het bureau zelf is in hoogte verstelbaar waardoor je kind altijd in de beste omstandigheden kan werken. Een ander voordeel hierbij is dat dit bureau bijgevolg jarenlang volledig benut kan worden doordat het als het ware meegroeit met het kind.

Je favoriete kleur, een extra ladekast en een mooie bureaustoel

Het bureau wordt geleverd met zowel groene als roze accenten. Zo kan dit bureau eerst voor een meisje gebruikt worden en dan later voor een jonger broertje, of omgekeerd. Onder het werkblad beschik je over een lade, maar om echt goed uitgerust te zijn kan je natuurlijk ook de bijhorende ladekast apart aankopen voor meer opbergruimte. Het plaatje is uiteraard pas helemaal af met een bureaustoel in bijpassende kleuren, eveneens online beschikbaar bij Emob.

Meer informatie
Opties Hoogte verstelbaar
SKU-Emob IL50900440
Merk Interlink
Kleur Wit
Materiaal MDF, Metaal
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 20.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top