Bureau Dana - blauw/roze

€ 85,00

2 tot 4 weken

Bureau Dana is in hoogte verstelbaar en heeft een kantelbaar werkblad voor een optimaal gebruiksgemak. Vervaardigd uit MDF en massief hout.

Productinformatie

Bureau Dana van het merk Interlink, vervaardigd uit MDF en massief hout, is een praktische werkplek die mee kan groeien met je kind. Het werkblad is kantelbaar en het bureau zelf is in hoogte verstelbaar waardoor je kind altijd in de beste omstandigheden kan werken. Een ander voordeel hierbij is dat dit bureau bijgevolg jarenlang volledig benut kan worden doordat het als het ware meegroeit met het kind.

Het bureau wordt geleverd met zowel blauwe als roze accenten. Zo kan dit bureau eerst voor een meisje gebruikt worden en dan later voor een jonger broertje, of omgekeerd. Onder het werkblad beschik je over een lade, maar om echt goed uitgerust te zijn, kan je natuurlijk ook de bijhorende ladekast apart aankopen voor meer opbergruimte. Het plaatje is uiteraard pas helemaal af met een bureaustoel in bijpassende kleuren, eveneens online beschikbaar bij Emob.

Meer informatie
Weight 20
Armleuning Nee
Functionaliteit Hoogte verstelbaar
Hoogte bureaublad 64
Merk Interlink
SKU-Emob IL40100500
Stijl Modern
Breedte Product cm 55
Lengte Product cm 109
Hoogte Product cm 64
Materiaal Massief hout, MDF
Kleur Blauw
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top