Computertafels

Computertafels zijn speciaal ontworpen om je computer op te plaatsen en zijn uitgerust met een uitschuifbare lade voor je toetsenbord. Ze beschikken bovendien over legplanken, open opbergvakken of lades om allerlei andere kantoorartikelen netjes op te bergen. Ontdek snel alle modellen!

Sorteer op
Asc

11 producten

 1. 79 cm 78 cm 50 cm
 2. 80 cm 75 cm 50 cm
 3. 80 cm 75 cm 50 cm
 4. 118 cm 76 cm 77 cm
 5. 66 cm 72 cm 37 cm
 6. 118 cm 76 cm 77 cm
 7. 118 cm 75 cm 79 cm
 8. 118 cm 75 cm 79 cm
 9. 80 cm 75 cm 50 cm
 10. 118 cm 76 cm 77 cm
 11. 175 cm 97 cm 40 cm
Sorteer op
Asc

11 producten

Computertafels: alle voordelen op een rijtje

Computertafels (of computermeubels) zijn minimalistische meubelen die, zoals de naam zelf zegt, speciaal ontworpen zijn om je computer op te plaatsen. In deze moderne tijden is een computer natuurlijk niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven! Of je nu thuis elke dag op je computer werkt of slechts sporadisch op het internet surft, een computertafel komt altijd handig van pas. Zo biedt ze voldoende plaats om alle onderdelen van je computer een plaatsje te geven, wat bij een traditionele bureau vaak een heel gepuzzel is. Ook kabels worden vakkundig weggewerkt, zodat je niet meer wordt afgeleid door die wirwar van draadjes en je werkplek er ook een pak minder slordig uitziet. Maar wat heeft een computertafel nog meer te bieden?

Kies jouw favoriete computertafel uit ons ruime aanbod

Afhankelijk van de functie waarvoor en de frequentie waarmee je je computertafel of computermeubel gebruikt, kan je kiezen voor een compact of net ruim model. Een compacte computertafel is ideaal voor wie slechts sporadisch zijn pc nodig heeft of wie voor zijn werk of studie niks anders nodig heeft dan zijn pc. Gebruik je je computertafel echter ook als bureau, dan werk of studeer je comfortabeler aan een ruimer model. Vele modellen hebben enkele open opbergvakken waarin je nog wat spullen kwijt kan. Daarnaast heb je bij Emob de keuze tussen een recht model en een hoekbureau, afhankelijk van de beschikbare ruimte en natuurlijk van jouw voorkeuren.

We bieden je heel wat verschillende soorten computertafels aan: van basic modellen tot trendy exemplaren met Scandinavische toetsen, van houten bureaus tot tafels met glazen werkblad,… Je vindt er gegarandeerd een die bij jouw stijl past!

Ergonomisch werken aan je computertafel

Om je werkplek te vervolledigen, ga je best ook nog op zoek naar een comfortabele en ergonomische bureaustoel. Want het is ontzettend belangrijk dat je een goede zithouding aanneemt tijdens het werken. Zo vermijd je rug- en nekklachten. Kun je nog wel wat extra opbergruimte gebruiken? Dossiers en andere administratieve papieren kan je opbergen in een bijpassende ladeblok of een praktische opberg- of archiefkast. Aan jou de keuze!

Bestel je favoriete meubels vlot en gemakkelijk online bij Emob. Wij zorgen ervoor dat ze vervolgens snel bij jou thuis geleverd worden. Heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet om onze klantendienst te contacteren, we helpen je graag verder.

In onze shop vind je trouwens niet alleen meubelen om je bureau of kantoor in te richten, maar ook alles om jouw woonkamer in te richten: bankstellen, salontafels, diverse soorten opbergkasten, tv-meubels en veel meer. Ontdek snel ons volledige assortiment!

To Top