Gaming bureau Tudi incl. verlichting - grijs/hout

Minder dan 3 op voorraad
Betaal in termijnen met Alma

Gaming bureau Tudi met verhoogje, lade, kast en open vakken. Gemaakt uit spaanplaat in het grijs en met houtdecor. Verlichting inbegrepen. 

Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Hout/look Eik
Hoogte werkblad 74
Montage vereist Ja
Verstelbaar Nee
Type bureau Gaming bureau
Merk Emob
SKU-Emob BGBC-39-269-T3
Kleur Bruin, Grijs
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Hout Eikenhout
Totaal Gewicht kg 67.2

Geniet van een opgeruimd bureau met bureau Tudi. Het is speciaal ontworpen voor gamers, maar kan natuurlijk door gelijk wie gebruikt worden. Onder het tafelblad is er een open vak voorzien voor de computer. Aan de rechterkant vind je een lade en een opbergkastje met draaideur. Bovenop het tafelblad is er nog een lade en zijn er ook open vakken die doorlopen langs de zijkant. De vakken bovenaan zijn voorzien van ledverlichting. Op het verhoog is er zeker genoeg plaats om twee schermen te plaatsen. De afmetingen van het geheel zijn 182 x 91 x 70 cm. 

Bekijk meer

Bijpassende producten

Lengte: 160 cm
Hoogte: 92 cm
Breedte/diepte: 70 cm
Gaming bureau Tudi incl. verlichting - zwart
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen