Computertafel op wielen Adda - wit

Aanbiedingsprijs € 69,00 Normale prijs € 79,00

3 tot 4 weken

Witte computertafel Adda op wieltjes, gemaakt van spaanplaat, met uitschuifbare lade en verstelbare legplank. 

Productinformatie

Ruimtebesparend en compact, zo kan je computertafel Adda het beste omschrijven. Deze witte bureau is gemaakt van spaanplaat en biedt je naast een uitschuifbare lade voor je toetsenbord ook nog een verstelbare legplank. Ook onderaan kan je nog heel wat spullen kwijt op de ruime plank. 

Computertafel Adda is ook beschikbaar in andere kleuren. Je ontdekt alle versies op onze site. Neem zeker ook een kijkje naar ons aanbod van bureaustoelen om jouw nieuwe werkplek te vervolledigen.

Meer informatie
Hoogte bureaublad 75
Opties Met wielen
SKU-Emob IL13300030
Merk Interlink
Stijl Modern
Kleur Wit
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 19.45
Reviews
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top