BBQ accessoires

per pagina

4 Artikelen

Lengte: 82 cm
Hoogte: 7 cm
Breedte/diepte: 82 cm
Deksel voor barbecue Oryx - zwart
155,00
Lengte: 82 cm
Hoogte: 7 cm
Breedte/diepte: 82 cm
Deksel voor barbecue Oryx - roest
155,00
Lengte: 59 cm
Hoogte: 160 cm
Breedte/diepte: 46 cm
Hoes voor pizzaoven Laurent
59,99
Lengte: 70 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 43 cm
Bijzettafel voor barbecue Pérez - 70x43x85 cm - Acaciahout

Maak je barbecuefeestje nu nog leuker!

Barbecuetijd! Tijd om alles uit de kast te halen en om je gasten omver te blazen met lekker vlees, klaargemaakt op een schitterende barbecue. Om je vlees op de perfecte manier klaar te maken heb je natuurlijk de juiste barbecue toebehoren nodig. Bij Emob bieden we een breed assortiment aan barbecue accessoires. Van spatels tot schorten en zelfs dienbladen.

Maak een totaalbeleving van een middagje of avondje barbecue. Originele presentatieplankjes,  snijtafels – en plankjes,  een trolley, dinnerset, brochettehouder, vleesrekje, aardappelrek,… We hebben werkelijk aan alles gedacht! Je gasten wanen zich in een barbecuehemel als ze hun voeten bij jou onder tafel schuiven. Van tafels gesproken, bij Emob vind je ook een uitgebreid assortiment aan tuintafels en tuinsets. Al benieuwd? Neem snel een kijkje!

Je vindt hier werkelijk al het nodige barbecuemateriaal voor een complete, perfecte barbecue. Alleen voor het vlees moeten we je jammer genoeg even de baan opsturen, al het andere materiaal leveren we bij jou thuis. Smakelijk!