Houtopslag

Het correct opslaan van hout voor je vuurschaal, vuurkorf of tuinhaard is van groot belang. Bij Emob bieden we een breed assortiment aan houtopslagen in verschillende kleuren en uit verschillende materialen. Draag bij aan het levensduur van je hout en bestel vandaag nog je gloednieuwe houtopslag. 

per pagina

6 Artikelen

Lengte: 50 cm
Hoogte: 50 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Houtopslag Elara 50x40x50cm staal - roest
119,00

Direct leverbaar

Lengte: 33 cm
Hoogte: 173 cm
Breedte/diepte: 24 cm
Houtopslag Cubic Fire - blacksmith
229,00

Direct leverbaar

Lengte: 33 cm
Hoogte: 173 cm
Breedte/diepte: 24 cm
Houtopslag Cubic Fire - zwart
229,00

Direct leverbaar

Lengte: 60 cm
Hoogte: 60 cm
Breedte/diepte: 25 cm
Houtopslag Banshee ø60cm
229,00

Direct leverbaar

Lengte: 44 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 44 cm
Vuurkorf Buffy met houtopslag staal - zwart
Lengte: 120 cm
Hoogte: 42 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Houtopslag Elara met bank 120x40x42cm staal en hout - roest
279,00

Direct leverbaar

Waarom kiezen voor een houtopslag?

Wanneer je over een tuinhaard, vuurschaal of vuurkorf beschikt is het belangrijk om ergens je hout te kunnen opbergen. Het opslaan van dat hout is een belangrijk aandachtspunt. Bij het verkeerd opslaan van hout kan er schimmelvorming ontstaan. Dit willen we bij Emob vermijden en bieden daarom een groot assortiment aan verschillende houtopslagen.

Hout en vocht gaan niet samen. Het is daarom belangrijk om je hout op te slaan waar er geen vocht bij kan. Vocht kan snel voor schimmelvorming zorgen en kan ook de brandbaarheid van het hout op een negatieve manier beïnvloeden. Wij raden daarom aan om je hout in een gepaste houtopslag op te bergen en dit buiten of in de garage te plaatsen.

Breed assortiment aan houtopslagen

Bij Emob bieden we houtopslagen die het levensduur van jouw hout zullen bevorderen. Onze houtopslagen zijn volledig open en zo ontworpen dat er geen vocht of schimmel kan ontstaan. De populairste houtopslagen in ons assortiment zijn gemaakt uit staal en bestaan zowel in het zwart als in het bruin. Deze kleuren zijn gemakkelijk te combineren, waardoor je er gemakkelijk een geheel van kan vormen met jouw barbecue, tuintafel en tuinstoelen.

Hulp of advies nodig?

Bij onze klantenservice kan je elke weekdag terecht met al jouw vragen. Je kan ons bereiken via telefoon, mail of Facebook.

Tip: Onderaan elke productpagina kan je rechtstreeks jouw vraag stellen. Je hoeft alleen je vraag en contactgegevens in te vullen en wij weten meteen om welk specifieke product het gaat. We streven ernaar steeds zo snel mogelijk te reageren.