Salontafels buiten

De zon schijnt, de thermometer wijst aangename temperaturen aan, het is ’s avonds lang klaar… Breng jij dan ook het liefste je volledige dagen buiten door? Maak het in je tuin dan even comfortabel als binnen zodat je in alle comfort kan genieten van het heerlijke zomerweer. Wat heb je hiervoor nodig? Een tuinset en uiteraard ook een loungeset om heerlijk te relaxen. En een loungeset, die is natuurlijk niet compleet zonder een salontafel buiten! Ontdek hier ons verrassende assortiment aan tuinsalontafels!

Asc

11 producten

 1. Koffietafeltje Darwin 140x70
  Koffietafeltje Darwin 140x70

  1 - 2 weken

  € 815,00
 2. Salontafel Cavalli - wit
  Salontafel Cavalli - wit

  1 - 2 weken

  € 579,00
 3. Salontafel Burnie - beige
  Salontafel Burnie - beige

  2 - 6 dagen

  € 405,00
 4. Salontafel Burnie - groen
  Salontafel Burnie - groen

  1 - 2 weken

  € 405,00
 5. Salontafel Burnie - oranje
  Salontafel Burnie - oranje

  1 - 2 weken

  € 405,00
 6. Salontafel Burnie - grijs
  Salontafel Burnie - grijs

  1 - 2 weken

  € 405,00
 7. Salontafel voor buiten Baresi
  Salontafel voor buiten Baresi

  1 - 2 weken

  € 405,00
 8. Salontafel voor buiten Napoli
  Salontafel voor buiten Napoli

  1 - 2 weken

  € 699,00
 9. Salontafel voor buiten Fabio
  Salontafel voor buiten Fabio

  1 - 2 weken

  € 465,00
 10. Set van 2 salontafels voor buiten Equator/Gabon - wit
  Set van 2 salontafels voor buiten Equator/Gabon - wit

  1 - 2 weken

  € 579,00
Asc

11 producten

Een salontafel voor buiten in elke stijl

Je woning is in een bepaalde interieurstijl ingericht: modern, klassiek, Scandinavisch of misschien wel retro? Vaak wil je dezelfde stijl doortrekken naar buiten. Maar je kan evengoed eens gek doen en kiezen voor een compleet andere stijl. Zo heb je meteen het gevoel een andere wereld in te stappen wanneer je naar buiten gaat! Onze salontafels voor buiten zijn beschikbaar in verschillende stijlen, materialen en kleuren. Zo heb je deze kleine tuintafeltjes in teak, in wicker maar ook in aluminium.

Ze zijn ook beschikbaar in verschillende vormen en afmetingen. Ga je voor rechthoekig, vierkant of spring je er toch liever eens uit door te kiezen voor een driehoekig tafeltje? Alles is mogelijk, je vindt alle modellen terug in ons assortiment!

Een salontafel buiten vervolledigt jouw tuin of terras

Een salontafel buiten is overbodig, zeg je? Wij vinden van niet! Beeld je eens in: je hebt net een heerlijk drankje gemaakt dat je rustig wil opdrinken in je loungeset. Niet erg handig om te relaxen of een ontspannen magazine te lezen met je drankje een hele tijd in je hand, niet? Als er dan nog een lekker hapje bij komt kijken, ben je al helemaal de klos! Nee, als je het ons vraagt, is een salontafel buiten even onmisbaar als binnen!

Een salontafel of bijzettafel voor buiten?

Ook een bijzettafeltje kan ontzettend handig zijn in de tuin. Hoe maak je nu de keuze welk type tafeltje je koopt? Een koffietafeltje is in de eerste plaats groter dan een bijzettafeltje. Dit is een voordeel wanneer je een grote tuin of ruim terras hebt. Wanneer je een kleine tuin of terras hebt, is een bijzettafeltje misschien wel de beste keuze. Kwestie van alles in proportie te houden. Daarnaast is een salontafel voor buiten doorgaans lager dan een bijzettafeltje. Vind je dit geen nadeel en heb je graag een ruimer tafeltje? Dan heb je je keuze net gemaakt!

To Top