Kussenboxen

Het is belangrijk om goed zorg te dragen voor je tuinstoelkussens en decoratieve tuinkussens. Bij Emob bieden we als oplossing hiervoor een breed assortiment aan kussenboxen aan. Deze kussenboxen bestaan in verschillende materialen en kleuren. Je kan je gloednieuwe kussenbox dus perfect laten matchen met je andere tuinmeubilair. 

per pagina

5 Artikelen

Lengte: 210 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 110 cm
XL kussenbox Romario 210x110 - antraciet
Lengte: 165 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 80 cm
Kussenbox Romario 165x80 - antraciet
1.269,00
Lengte: 160 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 80 cm
Kussenbox Milano - donkergrijs
699,00
Lengte: 115 cm
Hoogte: 60 cm
Breedte/diepte: 55 cm
Opbergbox Mumbert 300L - antraciet
109,00
Lengte: 120 cm
Hoogte: 63 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Kussenbox Murdoch 420L - antraciet
139,00

Direct leverbaar

Handige en ruime kussenboxen

Ondanks dat tuinmeubelen en loungesets vaak uitgerust zijn met kussens die weersbestendig zijn, is het toch een goed idee om opbergruimte voor tuinkussens te voorzien. Het is altijd beter om je kussens in de herfst en winter, tijdens lange periodes van regen of vorst, op een droge en beschutte plaats te bewaren. Een kussenbox is dan ook het perfecte meubel om de levensduur van je tuinstoelkussens te verlengen. Je kan hierin niet alleen kussens bewaren, maar bovendien past een kussenbox ook perfect bij je loungeset of in je tuininterieur.

Dankzij ons breed aanbod heb jij de keuze uit verschillende kleuren, stijlen en materialen. De kussenboxen van Emob zijn vervaardigd uit wicker, aluminium en kunststof. Een kussenbox is voldoende groot om alle kussens van een loungeset in op te bergen. Heb je meerdere tuinmeubelen en moet je ook heel wat decoratieve tuinkussens opbergen? Bekijk dan even onze XL boxen. Deze zijn maar liefst 2m lang, 1,1m breed en 90 cm hoog. Een ideale optie voor een hotel of stijlvolle brasserie die ’s winters de kussens van de terrasmeubelen wil sparen.

Bekijk nu de collectie kussenboxen van Emob en koop je favoriete exemplaar online!