Tuinsets

Sorteer op
Asc

10 producten

Sorteer op
Asc

10 producten

Tuinsets: maak je tuin helemaal af! 

Geniet je ook zo van lange zomerdagen in je tuin? Onze stijlvolle en budgetvriendelijke tuinsets zullen dit alleen maar beter maken! Je kan heerlijk ontbijten in je tuin, leuke barbecuefeestjes organiseren of gewoon na het werk een lekker aperitiefje drinken. 

Word je hier al helemaal warm van? Lees dan zeker verder en ontdek ons ruime aanbod van volledige tuinsets!

Tuinsets uit duurzame materialen

Bij Emob kan je kiezen uit wicker of teakhouten tuinsets. Beide materialen zijn weersbestendig en kunnen gedurende het volledige jaar buiten blijven staan. Wicker kan gemakkelijk onderhouden worden met enkel een sponsje en water. We raden je aan om de tuinsets uit teak jaarlijks te behandelen met een eenvoudige teakreiniger of teakolie. Op die manier blijft je set er na lange tijd nog steeds zo goed als nieuw uitzien.

Op onze website zijn heel wat verschillende modellen beschikbaar. Zo kan je er een eettafel met bijpassende stoelen vinden, maar ook een eettafel met zitbanken.
Bovendien zijn onze tuinsets in heel wat verschillende kleuren beschikbaar. Kies je liever voor een lichte kleur? Of ben je fan van de landelijke stijl? Emob biedt je alle mogelijkheden aan!

Geen grote tuin? Geen probleem!

Indien je op een appartement met balkon woont, dan is een compacte tuinset uit teak een topidee. Deze sets staan beeldig op een balkon en zorgen ervoor dat je op een beperkte ruimte toch gezellig met vrienden en/of familie van de zon kan genieten.

Doordat Emob de tuinsets zelf laat maken en importeert, worden deze aan de scherpste prijs aangeboden in de webshop. Daarnaast garandeert Emob ook hoogwaardige kwaliteit. Sowieso beschikken alle sets over een garantie van 2 jaar. Ben je niet tevreden over je tuinset? Dan kan je de set terugsturen en krijg je je geld terug.

Alle tuinsets zijn standaard op voorraad bij Emob en hebben een levertijd van 2 à 3 werkdagen. Koop nu je favoriete tuinmeubelen Emob.eu!

Ben je op zoek naar nog wat meer tuinmeubelen? Of zoek je aparte tuintafels of tuinstoelen? Ontdek onze prachtige meubelen en stel de tuin van je dromen samen!

 

 

To Top