Kinderlampen

De juiste verlichting maakt de kinderkamer helemaal af. In ons assortiment vind je kinderlampen in het favoriete thema van jouw zoon of dochter. Kies uit hanglampen, plafondlampen, nachtlampjes of tafellampjes en profiteer van scherpe prijzen en een snelle levering!

Aanbod kinderlampen

Bij Emob vind je diverse soorten kinderlampen om de kinderkamer optimaal te verlichten. Zo beschikken we over een ruim aanbod kinderhanglampen die een gezellige gloed verspreiden over de kinderkamer. Deze zijn beschikbaar in verschillende thema’s en met diverse dessins. Je vindt tussen ons assortiment lampen voor zowel de babykamer, kinderkamer als de tienerkamer.

Naast hanglampen bieden we ook een ruim assortiment plafondlampen voor de kinderkamer. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: met 1 of meerdere lichtbronnen. Al onze plafondlampen voor de kinderkamer zijn voorzien van een leuke print en zorgen voor een kleurrijk accent in de kinderkamer – zelfs wanneer het licht uit is.

Is je zoon of dochter bang in het donker? Dan brengt een nachtlampje of tafellampje de oplossing. Deze verspreiden een zacht licht dat jouw kind geruststelt en zijn slaap niet verstoort.

Waarom een kinderlamp kopen?

Waarom zou je een kinderlamp kopen, denk je, en geen gewone hanglamp of tafellamp? Eerst en vooral zijn onze kinderlampen aangepast aan de interesses van jouw zoon of dochter. Ze zijn versierd met een leuk figuurtje, vrolijke kleuren of een mooi dessin en passen zo perfect bij de rest van de kinderkamer decoratie. Met een gewone hanglamp of tafellamp riskeer je al snel een stijlbreuk met de rest van de accessoires en meubels in de kinderkamer. Bovendien zijn onze kinderlampen gemaakt van stevig kunststof dat tegen een stootje kan. Een fragiele, breekbare lamp heeft immers niets te zoeken in een kinderkamer!

Waarom kinderlampen kopen bij Emob?

In onze webshop heb je een uitgebreide keuze aan kinderlampen. Zo vind je hier diverse soorten kinderlampen in een veelvoud aan thema’s en dessins. Daarnaast kan je rekenen op competitieve prijzen en een snelle levering van jouw bestelling. We hebben immers bijna alle kinderlampen op voorraad in ons magazijn, waardoor we jouw bestelling vrijwel meteen kunnen verzenden.

Hulp of advies nodig?

Bij onze klantenservice kan je elke weekdag terecht met al jouw vragen. Je kan ons bereiken via telefoon, mail of via sociale media.

Tip: Onderaan elke productpagina kan je rechtstreeks jouw vraag stellen. Je hoeft alleen je vraag en contactgegevens in te vullen en wij weten meteen om welk specifieke product het gaat. We streven ernaar steeds zo snel mogelijk te reageren.