Wandplanken van Mangohout

per pagina

7 Artikelen

Lengte: 100 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 25 cm
Wandplank Shera 100x25x20cm magohout - naturel/zwart
50,99 84,99

Direct leverbaar

Lengte: 70 cm
Hoogte: 22 cm
Breedte/diepte: 25 cm
Wandplank Levels 25x70cm – mangohout/ijzer
63,99

Direct leverbaar

Lengte: 32 cm
Hoogte: 22 cm
Breedte/diepte: 32 cm
Wandplank Levels 32x32cm – mangohout/ijzer
47,99

Direct leverbaar

Lengte: 51 cm
Hoogte: 22 cm
Breedte/diepte: 32 cm
Wandplank Levels 51x32cm – mangohout/ijzer
57,99

Direct leverbaar

Lengte: 70 cm
Hoogte: 22 cm
Breedte/diepte: 32 cm
Wandplank Levels 70x32cm – mangohout/ijzer
65,99

Direct leverbaar

Lengte: 25 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 25 cm
Wandbox Downton 25x25x18cm mangohout en metaal - zwart
40,49 44,99

Direct leverbaar

Lengte: 55 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 25 cm
Wandbox Downton 25x55x18cm mangohout en metaal - zwart
43,19 71,99

Direct leverbaar

Wandplanken mangohout kopen? Stoer en robuust!

Een wandplank is een leuke manier om die saaie muur in huis meer flair te geven. Het maakt niet uit of het de woonkamer of slaapkamer betreft; een wandplank kan in iedere ruimte. Je bepaalt zelf waar je de wandplank ophangt. Het leukste gedeelte is het inrichten van de wandplanken. Zo kan je er bijvoorbeeld boeken, kaarsen of schilderijen op plaatsen maar wees vooral creatief. 

Het materiaal mangohout is de afgelopen jaren in haar populariteit sterk gestegen, en dat is niet voor niets! Met de bijzondere nerfstructuur haal je een wandplank in huis met een ruwe uitstraling. Een wandplank van mangohout geeft jouw interieur de warmte en de sfeer die je zoekt. Verder haal je een stevig en slijtvast meubel in huis. In ons assortiment vind je vele soorten mangohouten meubels. Kijk snel verder!

Voordelen van mangohout

  • Lange levensduur: Het sterke materiaal hout blijft lang mooi. Zo kun je lang genieten van de wandplanken. 
  • Relatief goedkoop: Mangohout is een relatief goedkope houtsoort.
  • Een duurzame keuze: Mangohout wordt als restproduct beschouwd. De bomen worden pas gekapt als de vruchtperiode jaren achter de rug is.
  • Mooie variatie in kleur: Het hout heeft een prachtige robuuste uitstraling en beschikt door organische schimmel opvallend over verschillende kleurschakeringen.
  • Makkelijk te onderhouden: Mangohout is een van de makkelijkst te onderhouden houtsoorten in de meubelproductie. De structuur van het hout is goed bestand tegen vocht.

Mangohouten wandplanken: Voor de moderne en industriële stijl

Een wandplank van mangohout leent zich ideaal voor de moderne en industriële stijl. Dit komt doordat mangohout vaak wordt gecombineerd met zwart stalen poten of frame. Wandplanken van mangohout kunnen in look and feel van elkaar verschillen. Dit komt omdat mangohouten meubels nooit hetzelfde zijn. Meubels van mangohout zijn nooit helemaal vlak en kunnen van kleur verschillen.  

Wandplanken van mangohout onderhouden & behandelen

De wandplanken van mangohout in ons assortiment zijn behandeld tegen vocht en vlekken. Om lang te kunnen genieten geven we de volgende onderhoudstips graag mee:

  • Schoonmaken met droge of licht vochtige doek;
  • Na verloop van tijd de planken poetsen met bijenwas;
  • Geknoeid? Maak het direct schoon en droog. 

Shop bij Emob al jouw favoriete mangohouten meubels

Jouw nieuwe favoriete product in de categorie wandplanken mangohout wordt gratis verzonden vanaf €100,-. Veel van onze producten zijn direct leverbaar en worden snel geleverd. Bovendien profiteer je van 60 dagen retourrecht en 2 jaar garantie op alle meubels. Nieuw bij Emob en uniek in de branche is de mogelijkheid om gratis achteraf of in delen te betalen.

De mangohouten meubels in ons assortiment zijn te krijgen in diverse soorten en maten. De populairste meubels van mangohout hebben we hier voor je op een rijtje gezet: