TV-meubels Mangohout

per pagina

2 Artikelen

Lengte: 157 cm
Hoogte: 50 cm
Breedte/diepte: 48 cm
TV-meubel Orla 157cm met 2 deuren - mangohout/zwart
539,00

Direct leverbaar

Lengte: 135 cm
Hoogte: 35 cm
Breedte/diepte: 50 cm
Tv-meubel Barros 135cm met 2 lades - mango/zand

Mangohouten tv-meubel kopen? Stoer en robuust

Een tv-meubel is voor veel mensen een onmisbaar stuk in de woonkamer, want de televisie wordt dagelijks aangezet. Belangrijk is dat de tv op de desbetreffende tv-kast past, maar het oog wil ook wat. Daarom introduceren wij de tv-meubels van mangohout (hardhout).

Het materiaal mangohout is de afgelopen jaren in haar populariteit sterk gestegen, en dat is niet voor niets! Met de bijzondere nerfstructuur haal je een kast in huis met een ruwe uitstraling. Een tv-kast van mangohout geeft jouw interieur de warmte en de sfeer die je zoekt. Verder haal je een stevig en slijtvast meubel in huis. In ons assortiment vind je vele soorten mangohouten kasten. Kijk snel verder!

Voordelen van mangohout

Mangohout is een sterke houtsoort met vele mooie voordelen:

  • Lange levensduur: Het sterke materiaal hout blijft lang mooi. Zo kun je lang genieten van de kast.
  • Relatief goedkoop: Mangohout is een relatief goedkope houtsoort.
  • Een duurzame keuze: Mangohout wordt als restproduct beschouwd. De bomen worden pas gekapt als de vruchtperiode jaren achter de rug is.
  • Mooie variatie in kleur: Het hout heeft een prachtige robuuste uitstraling en beschikt door organische schimmel opvallend over verschillende kleurschakeringen.
  • Makkelijk te onderhouden: Mangohout is een van de makkelijkst te onderhouden houtsoorten in de meubelproductie. De structuur van het hout is goed bestand tegen vocht.

Tv-kasten van mangohout: Voor de moderne en industriële stijl

Een tv-meubel van mangohout leent zich ideaal voor de moderne en industriële stijl. Dit komt doordat mangohout vaak wordt gecombineerd met zwart stalen poten of frame. Een tv-meubel van mangohout. Tv-kasten van mangohout kunnen in look and feel van elkaar verschillen. Dit komt omdat mangohouten meubels nooit hetzelfde zijn. Kasten van mangohout zijn nooit helemaal vlak en kunnen van kleur verschillen.

Onze tv-meubels zijn zowel bedoeld voor een zwevend tv-model als voor een tv met standaard. Voor elke soort televisie kun je bij ons een bijpassend tv-meubel vinden. Zo zijn onder andere de volgende afmetingen verkrijgbaar: 180cm, 150cm, 140cm en 100cm. 

Mangohout tv-meubel onderhouden & behandelen

De tv-kasten van mangohout in ons assortiment zijn behandeld tegen vocht en vlekken. Om lang te kunnen genieten geven we de volgende onderhoudstips graag mee:

  • Schoonmaken met droge of licht vochtige doek;
  • Na verloop van tijd de kast poetsen met bijenwas;
  • Geknoeid? Maak het direct schoon en droog.

Shop bij Emob al jouw favoriete mangohouten meubels

Jouw nieuwe favoriete product in de categorie tv-meubel mangohout wordt gratis verzonden vanaf €100,-. Veel van onze producten zijn direct leverbaar en worden snel geleverd. Bovendien profiteer je van 60 dagen retourrecht en 2 jaar garantie op alle meubels. Nieuw bij Emob en uniek in de branche is de mogelijkheid om gratis achteraf of in delen te betalen. Goedkope tv-meubels vind je in onze kasten sale

De mangohouten kasten in ons assortiment zijn te krijgen in diverse soorten en maten. De populairste kasten van mangohout hebben we hier voor je op een rijtje gezet: