Slaapbanken

Een multifunctionele slaapbank is een must have in studio’s, studentenkamers of de logeerkamer. Waar ze overdag dienst doet als gewone zitbank, tover je ze ’s avonds om tot comfortabel bed voor 1 à 2 personen. Ontdek ons assortiment plaatsbesparende bedbanken en laat je inspireren door hun stijlvolle design.

Sorteer op
Asc

20 producten

 1. 203 cm 82 cm 113 cm
 2. 95 cm 87 cm 198 cm
 3. 250 cm 84 cm 160 cm
 4. 208 cm 91 cm 96 cm
 5. 95 cm 87 cm 198 cm
 6. 95 cm 87 cm 198 cm
 7. 210 cm 77 cm 96 cm
 8. 209 cm 100 cm 95 cm
 9. 98 cm 91 cm 196 cm
 10. 95 cm 87 cm 198 cm
 11. 95 cm 87 cm 198 cm
 12. 211 cm 95 cm 97 cm
 13. 98 cm 91 cm 196 cm
 14. 98 cm 91 cm 196 cm
 15. 85 cm 77 cm 195 cm
 16. 208 cm 91 cm 96 cm
Sorteer op
Asc

20 producten

Slaapbank: de bank die dag en nacht voor je klaarstaat

Slaapbanken hebben hun nut al meer dan eens bewezen. Zo behoren ze tot de absolute favorieten van vele studenten, die vaak heel wat meubelen op een zeer beperkte oppervlakte moeten organiseren. Maar ook in de logeerkamer is een slaapbank een vaak voorkomend meubelstuk. Haar populariteit heeft ze dan ook aan haar dubbele functie te danken. Overdag kan je ze namelijk gebruiken als bankstel, ’s avonds tover je ze in een handomdraai om tot een extra slaapplaats. Combineer met een leuke salontafel, een praktisch bijzettafeltje of een nachtkastje en profiteer van hetzelfde comfort dat je traditionele bank en bed je bieden!

Voordelen van een slaapbank

Dat je met een slaapbank heel wat ruimte kan besparen, hebben we hierboven al aangehaald. Maar ook het financiële plaatje zal allicht een glimlach op je gezicht toveren. Want voor dezelfde prijs krijg je namelijk 2 essentiële meubelstukken: een bed en een bank. Daarnaast komt een bedbank ook handig van pas als je regelmatig een logé over de vloer krijgt. Je creëert namelijk in een handomdraai een extra slaapplaats zonder plaats te verliezen aan een traditioneel één- of tweepersoonslogeerbed.

Van neutrale tot ultrahippe kleuren

Onze bedbanken zijn verkrijgbaar in heel wat verschillende kleuren: van neutraal beige over hip blauw tot flashy geel. Of wat dacht je van een leuke print? Daarnaast wordt de uitstraling van de slaapbank ook bepaald door de materiaalkeuze. PU zorgt voor een luxueuze lederlook, terwijl katoen en polyester een gezellige, cosy sfeer creëren. Voor extra zitcomfort kan je kiezen voor een bank met armleuningen. Je kan natuurlijk ook zachte kussens toevoegen waarin je heerlijk wegzakt! Op de meeste banken kunnen tot 3 personen plaatsnemen. Wanneer je het zetelbed openklapt, wat trouwens heel gemakkelijk gaat dankzij het klikmechanisme, verkrijg je een ruim eenpersoonsbed. Dankzij de matrasdikte van 12 à 14 cm ben je verzekerd van een goede nachtrust. Wist je trouwens dat de lattenbodem standaard is inbegrepen? Je merkt het, een slaapbank zit vol verrassingen!

Waarom een bedbank kopen bij Emob?

In onze webshop vind je een gevarieerd assortiment bedbanken met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze slaapbanken passen bovendien in bijna elk interieur en zorgen voor een stijlvolle toevoeging aan jouw woonkamer of slaapkamer. Je kan rekenen op een snelle levering bij jou thuis. Wist je trouwens dat je meestal zelf jouw leverdatum kan kiezen? Zo ben je zeker dat jouwe nieuwe zetelbed geleverd wordt wanneer het jou past.

Hulp of advies nodig?

Bij onze klantenservice kan je elke weekdag terecht met al jouw vragen. Je kan ons bereiken via telefoon, mail, Facebook of via de chatfunctie rechts onderaan.

Tip: Onderaan elke productpagina kan je rechtstreeks jouw vraag stellen. Je hoeft alleen je vraag en contactgegevens in te vullen en wij weten meteen om welk specifieke product het gaat. We streven ernaar steeds zo snel mogelijk te reageren.

To Top