Nachtkastjes Mangohout

per pagina

3 Artikelen

Lengte: 50 cm
Hoogte: 60 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Nachtkastje Barros 1 lade - mango/zand
122,50 175,00

Direct leverbaar

Lengte: 55 cm
Hoogte: 35 cm
Breedte/diepte: 45 cm
Nachtkastje Layla 2 lades mangohout
199,00

Direct leverbaar

Lengte: 56 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 48 cm
Nachtkastje Bim mangohout
129,00

Direct leverbaar

Nachtkastje mangohout kopen? Stoer en robuust!

Een nachtkastje is speciaal ontworpen voor naast het bed. Het is de ideale plek om bijvoorbeeld een boek en een leeslampje te plaatsen. Vaak zie je ook nachtkastjes met een lade waarin je nog meer spullen kunt opbergen. En het is niet alleen handig, maar het geeft je slaapkamer ook meer sfeer. Het voorkomt een rommelige kamer waardoor je echt tot rust kan komen. 

Het materiaal mangohout is de afgelopen jaren in haar populariteit sterk gestegen, en dat is niet voor niets! Met de bijzondere nerfstructuur haal je een kast in huis met een ruwe uitstraling. Een nachtkastje van mangohout geeft jouw interieur de warmte en de sfeer die je zoekt. Verder haal je een stevig en slijtvast meubel in huis. In ons assortiment vind je vele soorten mangohouten kasten. Kijk snel verder!

Voordelen van mangohout

  • Lange levensduur: Het sterke materiaal hout blijft lang mooi. Zo kun je lang genieten van het nachtkastje. 
  • Relatief goedkoop: Mangohout is een relatief goedkope houtsoort.
  • Een duurzame keuze: Mangohout wordt als restproduct beschouwd. De bomen worden pas gekapt als de vruchtperiode jaren achter de rug is.
  • Mooie variatie in kleur: Het hout heeft een prachtige robuuste uitstraling en beschikt door organische schimmel opvallend over verschillende kleurschakeringen.
  • Makkelijk te onderhouden: Mangohout is een van de makkelijkst te onderhouden houtsoorten in de meubelproductie. De structuur van het hout is goed bestand tegen vocht.

Mangohouten nachtkastje: Voor de moderne en industriële stijl

Een nachtkastje van mangohout leent zich ideaal voor de moderne en industriële stijl. Dit komt doordat mangohout vaak wordt gecombineerd met zwart stalen poten of frame. Nachtkastjes van mangohout kunnen in look and feel van elkaar verschillen. Dit komt omdat mangohouten meubels nooit hetzelfde zijn. Kasten van mangohout zijn nooit helemaal vlak en kunnen van kleur verschillen.  

Nachtkastje van mangohout onderhouden & behandelen

De nachtkastjes van mangohout in ons assortiment zijn behandeld tegen vocht en vlekken. Om lang te kunnen genieten geven we de volgende onderhoudstips graag mee:

  • Schoonmaken met droge of licht vochtige doek;
  • Na verloop van tijd de kast poetsen met bijenwas;
  • Geknoeid? Maak het direct schoon en droog. 

Shop bij Emob al jouw favoriete mangohouten meubels

Jouw nieuwe favoriete product in de categorie nachtkastje mangohout wordt gratis verzonden vanaf €100,-. Veel van onze producten zijn direct leverbaar en worden snel geleverd. Bovendien profiteer je van 60 dagen retourrecht en 2 jaar garantie op alle meubels. Nieuw bij Emob en uniek in de branche is de mogelijkheid om gratis achteraf of in delen te betalen.

De mangohouten kasten in ons assortiment zijn te krijgen in diverse soorten en maten. De populairste kasten van mangohout hebben we hier voor je op een rijtje gezet: