Complete woonkamers

Woonkamermeubelen uitkiezen die mooi bij elkaar passen en een smaakvol geheel vormen, het is niet altijd een gemakkelijke taak. Daarom hebben we bij Emob een ruim assortiment complete woonkamers. Zo kan je al jouw bijpassende woonkamermeubelen in één keer bestellen. Denk maar aan een salontafel, tv-meubel, dressoir en meer. Uiteraard vind je ook bijpassende meubels om in één ruk ook de eetkamer in te richten. Bekijk hieronder ons assortiment en maak je keuze.

Uitgebreid aanbod complete woonkamers

In ons assortiment vind je eetkamers van diverse merken, in diverse prijsklassen en in verschillende neutrale kleuren zoals wit, grijs, houtdecor, zwart of een combinatie van voorgaande kleuren. Ook qua stijl is er keuze te over. Ga je voor een klassieke uitstraling, een moderne look, een industrieel design of toch liever een tijdloze woonkamer? Welke stijl je ook verkiest, er is steeds voldoende keuze.

Waaruit bestaat een complete woonkamer?

De samenstelling van onze complete woonkamers verschilt van collectie tot collectie. Je kan steeds kiezen uit één of meerdere salontafels en tv-meubels, eventueel aangevuld met een dressoir, buffetkast, vitrinekast, wandkastje, console of spiegel. Meestal is er van elke collectie ook een eettafel beschikbaar, zodat je ook jouw eetkamer in dezelfde stijl kan inrichten.

Waarom een complete woonkamer kopen bij Emob?

Eerst en vooral omdat wij het werk voor jou al hebben gedaan! We hebben alle meubelen die samen een mooi geheel vormen gegroepeerd waardoor jij in slechts enkele klikken jouw volledige woonkamer kan inrichten. Daarnaast vind je in ons assortiment woonkamermeubelen voor ieders budget maar steeds met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien krijg je op al onze meubelen 2 jaar garantie en heb je 60 dagen retourrecht.

Maak jouw woonkamer helemaal af

Meubels die mooi matchen zijn de basis voor een gezellige woonkamer. Het geheel werk je verder af met enkele goedgekozen accessoires zoals planten, een bijzettafeltje, een wandplankje met enkele familiefoto’s of jouw lievelingsboeken, wat decoratie… Zo maak jij je interieur helemaal eigen!

Hulp of advies nodig?

Bij onze klantenservice ka je elke weekdag terecht met al jouw vragen. Je kan ons bereiken via telefoon, mail of Facebook.

Tip: Onderaan elke productpagina kan je rechtstreeks jouw vraag stellen. Je hoeft alleen je vraag en contactgegevens in te vullen en wij weten meteen om welk specifiek product het gaat. We streven ernaar steeds zo snel mogelijk te reageren.