Tv-meubel Tando 160cm met lade & 2 deuren - eik/zwart

Tv-meubel Trando met lade, open vak en opbergvak met 2 deuren. Gemaakt van spaanplaat met eikdecor & zwarte afwerking.

€ 249,00

1 tot 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 40 cm
Breedte / Diepte 160 cm
Hoogte 47 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Op zoek naar meubelen waarmee je je interieur onderdompelt in een warme sfeer met industrieel tintje? Kies dan voor de Tando-collectie om je woon- en eetkamer in te richten. Alle meubelen van deze collectie zijn gemaakt van spaanplaat met een imitatieprint van helvezia eik en zwarte accenten.

Dit tv-meubel beschikt niet alleen over een ruim bovenblad om je tv te installeren, maar ook over handige opbergmogelijkheden zoals een opbergvak met 2 deuren, een open vak en een lade.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 1 lade, 2 deuren
SKU-Emob GTJ0J332
Merk Gami
Kleur Bruin, Zwart
Materiaal Spaanplaat
Stijl Industrieel
Totaal Gewicht kg 30.6
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top