Salontafel Tando 81x81 industrieel - eik/zwart

Vierkante salontafel Tando, gemaakt van spaanplaat met eikdecor & zwarte afwerking.

€ 199,00

6 tot 8 weken

Dit product wordt gratis verzonden.

Productinformatie

Op zoek naar meubelen waarmee je je interieur onderdompelt in een warme sfeer met industrieel tintje? Kies dan voor de Tando-collectie om je woon- en eetkamer in te richten. Alle meubelen van deze collectie zijn gemaakt van spaanplaat met een imitatieprint van helvezia eik en zwarte accenten.

Deze vierkante salontafel beschikt over een ruim tafelblad dat je naar wens kan decoreren met een bv. enkele kaarsen of een mooi plantje. Onder het tafelblad kan je magazines, je tablet en andere spullen een plaatsje geven. Deze ruimte wordt op een speelse manier onderverdeeld in een aantal compartimenten. 

Meer informatie
Vorm Vierkant
Aantal personen n.v.t.
Merk Gami
SKU-Emob GTJ0J087
Kleur Bruin, Zwart
Materiaal Spaanplaat
Stijl Industrieel
Totaal Gewicht kg 18.9
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top