Wandkasten van Mangohout

per pagina

6 Artikelen

Lengte: 225 cm
Hoogte: 211 cm
Breedte/diepte: 48 cm
Vitrinekast Bowie 225cm met 8 deuren - mangohout/zwart
Lengte: 226 cm
Hoogte: 92 cm
Breedte/diepte: 48 cm
Dressoir Bowie 226cm 4 deuren & 3 lades - mangohout/zwart
645,15 759,00

Direct leverbaar

Lengte: 225 cm
Hoogte: 92 cm
Breedte/diepte: 48 cm
Dressoir Orla 225cm met 3 deuren & 3 lades - mangohout/zwart
Lengte: 112 cm
Hoogte: 195 cm
Breedte/diepte: 48 cm
Vitrinekast Orla 112cm met verlichting - mangohout/zwart
Lengte: 135 cm
Hoogte: 35 cm
Breedte/diepte: 50 cm
Tv-meubel Barros 135cm met 2 lades - mango/zand
Lengte: 157 cm
Hoogte: 50 cm
Breedte/diepte: 48 cm
TV-meubel Orla 157cm met 2 deuren - mangohout/zwart
539,00

Direct leverbaar

Wandkast mangohout kopen? Stoer en robuust!

Een wandkast is een meubelstuk wat je vaak in de woonkamer ziet, maar ook in andere ruimtes van het huis prima tot zijn recht kan komen. Veelal zijn deze kasten groot van formaat en hebben ze een robuust uiterlijk. Het is dan ook een ideaal meubelstuk om meer sfeer aan je kamer te geven. Daarnaast bieden wandkasten veel opbergruimte, wat chaos in je huis kan voorkomen. 

Het materiaal mangohout is de afgelopen jaren in haar populariteit sterk gestegen, en dat is niet voor niets! Met de bijzondere nerfstructuur haal je een kast in huis met een ruwe uitstraling. Een wandkast van mangohout geeft jouw interieur de warmte en de sfeer die je zoekt. Verder haal je een stevig en slijtvast meubel in huis. In ons assortiment vind je vele soorten mangohouten kasten. Kijk snel verder!

Voordelen van mangohout

  • Lange levensduur: Het sterke materiaal hout blijft lang mooi. Zo kun je lang genieten van de wandkasten. 
  • Relatief goedkoop: Mangohout is een relatief goedkope houtsoort.
  • Een duurzame keuze: Mangohout wordt als restproduct beschouwd. De bomen worden pas gekapt als de vruchtperiode jaren achter de rug is.
  • Mooie variatie in kleur: Het hout heeft een prachtige robuuste uitstraling en beschikt door organische schimmel opvallend over verschillende kleurschakeringen.
  • Makkelijk te onderhouden: Mangohout is een van de makkelijkst te onderhouden houtsoorten in de meubelproductie. De structuur van het hout is goed bestand tegen vocht.

Mangohouten wandkasten: Voor de moderne en industriële stijl

Een wandkast van mangohout leent zich ideaal voor de moderne en industriële stijl. Dit komt doordat mangohout vaak wordt gecombineerd met zwart stalen poten of frame. Wandkasten van mangohout kunnen in look and feel van elkaar verschillen. Dit komt omdat mangohouten meubels nooit hetzelfde zijn. Kasten van mangohout zijn nooit helemaal vlak en kunnen van kleur verschillen.  

Wandkasten van mangohout onderhouden & behandelen

De wandkasten van mangohout in ons assortiment zijn behandeld tegen vocht en vlekken. Om lang te kunnen genieten geven we de volgende onderhoudstips graag mee:

  • Schoonmaken met droge of licht vochtige doek;
  • Na verloop van tijd de kast poetsen met bijenwas;
  • Geknoeid? Maak het direct schoon en droog. 

Shop bij Emob al jouw favoriete mangohouten meubels

Jouw nieuwe favoriete product in de categorie wandkasten mangohout wordt gratis verzonden vanaf €100,-. Veel van onze producten zijn direct leverbaar en worden snel geleverd. Bovendien profiteer je van 60 dagen retourrecht en 2 jaar garantie op alle meubels. Nieuw bij Emob en uniek in de branche is de mogelijkheid om gratis achteraf of in delen te betalen.

De mangohouten kasten in ons assortiment zijn te krijgen in diverse soorten en maten. De populairste kasten van mangohout hebben we hier voor je op een rijtje gezet: