Tafellampjes kinderkamer

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De voordelen van een tafellampje voor kinderen

Een mooie tafellamp is niet alleen voor volwassenen weggelegd. Ook voor kinderen komt zo’n lampje soms handig van pas. Zo is een tafellampje ideaal wanneer je je kindje in bed stopt ’s avonds of ’s morgens wekt. Je hoeft de hoofdverlichting niet meer aan te steken en het zachte licht van de tafellamp maakt de overgang van dag naar nacht of omgekeerd dus minder bruusk.

Is je kindje al wat ouder en houdt hij of zij ervan om ’s avonds nog even te lezen voor het slapengaan? Ook dan is het licht van een tafellampje ideaal. Een ook ’s nachts komt zo’n klein lampje vaak handig van pas! Wordt je kleine schat wakker? Dan knipt hij snel het lampje aan. Moet hij even zijn bed uit om naar de badkamer te gaan of naar de keuken om een glas water, dan vindt hij gemakkelijk de weg en stoot hij niet tegen andere meubels omdat hij zich niet goed kan oriënteren in het donker.

Ons assortiment

Ons assortiment bevat heel wat tafellampjes in diverse thema’s en kleuren, met een ronde of vierkante lampenkap, met of zonder voet. Ben je op zoek naar een tafellamp van het favoriete personage van je kleine schat? Hello Kitty, Winnie de Poeh, Cars, de Disney prinsessen, Mickey en Minnie Mouse… ze zijn allemaal vertegenwoordigd. Daarnaast vind je hier ook tafellampjes met figuurtjes die oplichten in het donker.

Sommige van onze tafellampjes maken deel uit van een volledige collectie. Zo vind je op onze site ook de bijhorende hanglamp en plafondlamp met hetzelfde motief. Wist je trouwens al dat het grootste deel van ons assortiment standaard op stock is? Zo kunnen we jouw nieuwe tafellampje en andere lampen voor de kinderkamer vaak al de volgende werkdag leveren!