Sheen Tafellamp | Metalen Lamp | 17x37cm | 76cm Hoogte | Zwart

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Sheen tafellamp: Een slanke en elegante toevoeging aan elke ruimte met zijn metalen behuizing. De lamp is 76 cm hoog en 17 x 37 cm groot. Voorzien van een E 27 fitting, zwarte kleur en IP20 bescherming. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG521SHN2160
Kleur Zwart
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 3.172
Maak kennis met de prachtige Sheen tafellamp, een verfijnde toevoeging aan elke moderne of hedendaagse ruimte. Deze elegante lamp is vervaardigd met de grootste aandacht voor detail en heeft een slanke en stevige metalen behuizing, waardoor hij zowel duurzaam als stijlvol is. Met zijn opvallende ontwerp en handige afmetingen van 17 x 37 cm en een hoogte van 76 cm is de Sheen tafellamp de perfecte keuze voor het verlichten van je woonkamer, slaapkamer, kantoor of elke andere ruimte die een vleugje glamour nodig heeft. De Sheen tafellamp heeft een veelzijdige fitting, E27, waardoor je er gemakkelijk maximaal 40W lampen in kunt plaatsen, die voldoende helderheid bieden voor elke ruimte. Of je nu de voorkeur geeft aan warme, zachte verlichting of heldere, gerichte verlichting, met deze lamp kun je de sfeer aanpassen aan je voorkeur, waardoor hij geschikt is voor verschillende gelegenheden en stemmingen.Veiligheid is altijd een topprioriteit, en de Sheen tafellamp zorgt voor gemoedsrust met zijn IP20-classificatie. Deze code geeft aan dat de lamp beschermd is tegen vaste voorwerpen met een diameter van meer dan 12,5 mm, waardoor hij bestand is tegen het binnendringen van vingers of andere soortgelijke voorwerpen en een veilige verlichtingsoptie biedt voor je huis of kantoor.De Sheen tafellamp is afgewerkt in een strakke en tijdloze zwarte kleur, die een vleugje verfijning en elegantie toevoegt aan elk interieur. Of je nu een monochroom thema hebt of een levendig, eclectisch ontwerp, deze lamp past er moeiteloos bij en verbetert de algehele esthetische aantrekkingskracht van je ruimte.Een van de belangrijkste kenmerken van de Sheen tafellamp is haar veelzijdigheid. Het compacte formaat en strakke ontwerp maken het een geweldige keuze voor kleine ruimtes, zodat je een vleugje elegantie kunt toevoegen zonder de kamer te overweldigen. Bovendien zorgt de klassieke zwarte kleur ervoor dat het een tijdloos stuk blijft, in staat om verschillende decorstijlen en kleurenschema's aan te vullen. Wat de voordelen betreft, zorgt de Sheen tafellamp voor een ruime verlichting waar ze ook geplaatst wordt, waardoor de zichtbaarheid en functionaliteit van elke ruimte verbetert. Of je de lamp nu nodig hebt om te lezen, te werken of gewoon om een gezellige sfeer te creëren, dankzij de verstelbare fitting kun je zelf bepalen hoeveel licht je nodig hebt, zodat je verzekerd bent van optimaal comfort voor jouw specifieke behoeften.Verder garandeert de metalen behuizing van de Sheen tafellamp haar duurzaamheid en lange levensduur. Deze lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bestand tegen dagelijks gebruik, waardoor jarenlang betrouwbaar gebruik gegarandeerd is. Bovendien zorgt de stevige constructie voor stabiliteit, waardoor vallen of beschadiging wordt voorkomen.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 26 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Tafellamp Odiel ⌀17 cm-zwart/koper
59,95
Lengte: 17 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Strakke en eigentijdse zwartkoperen tafellamp | 17 cm diameter | 52 cm hoogte
Lengte: 18 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Fulgor Tafellamp | Metalen kap | Stoffen kap | 18x18x52cm | Zwart Wit
Lengte: 50 cm
Hoogte: 29 cm
Breedte/diepte: 29 cm
Tafellamp Misto
99,95
Lengte: 46 cm
Hoogte: 15 cm
Breedte/diepte: 34 cm
Tafellamp Thalia 34x46cm, draaibaar - oud zilver
57,59 63,99
Lengte: 18 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Fulgor Tafellamp | Metalen Voet, Glazen Kap | 18x18x52cm | E14 Max 40W | Zwart Crème
Lengte: 24 cm
Hoogte: 42 cm
Breedte/diepte: 24 cm
Lamp bram glas rood large
99,00
Lengte: 20 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Tafellamp Rumi
15,96 19,95
Lengte: 31 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tafellamp Pola
129,00
Lengte: 13 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Halle
66,99
Lengte: 10 cm
Hoogte: 10 cm
Breedte/diepte: 10 cm
Tafellamp Cubes - brons
26,99
Lengte: 10 cm
Hoogte: 10 cm
Breedte/diepte: 10 cm
Tafellamp Cubes - nikkel
26,99