Sheen Tafellamp | Metalen Lamp | 17x37 cm | 76 cm Hoogte

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Sheen Tafellamp is een slanke en elegante verlichtingsoplossing voor je ruimte. Met haar metalen behuizing en witte kleur voegt ze een vleugje verfijning toe. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG521SHN2162
Kleur Wit
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 3.172
Maak kennis met de Sheen tafellamp, een slanke en elegante verlichtingsoplossing die stijl en functionaliteit moeiteloos combineert. De Sheen tafellamp heeft een compact formaat van 17 x 37 cm, waardoor hij naadloos past op elke tafel, plank of bureau. Met een hoogte van 76 cm biedt hij voldoende verlichting terwijl hij visueel aantrekkelijk blijft. Of je hem nu nodig hebt om te lezen, te werken of gewoon als decoratie, deze lamp is ontworpen om aan al je verlichtingsbehoeften te voldoen.De Sheen tafellamp is uitgerust met een E 27 fitting en ondersteunt gloeilampen met een maximaal vermogen van 40 W. Dankzij deze flexibiliteit kun je de verlichtingsintensiteit en sfeer aanpassen aan je voorkeuren. Van zachte, warme tinten voor een gezellige sfeer tot heldere, levendige verlichting voor gerichte taken, deze lamp geeft je volledige controle over je verlichtingservaring.Met een IP-code van IP20 garandeert de Sheen tafellamp betrouwbare prestaties en veiligheid. Deze classificatie betekent dat hij beschermd is tegen vaste voorwerpen met een diameter van meer dan 12,5 mm, waardoor hij geschikt is voor gebruik binnenshuis. Of je nu van plan bent om de lamp in je woonkamer, slaapkamer of studeerkamer te plaatsen, je kunt erop vertrouwen dat deze lamp superieure functionaliteit zal bieden zonder afbreuk te doen aan de veiligheid.De Sheen tafellamp wordt geleverd in een maagdelijk witte kleur en voegt een vleugje moderniteit en verfijning toe aan elke ruimte. Het strakke en minimalistische ontwerp past naadloos bij verschillende interieurstijlen, van hedendaags tot traditioneel. Of je nu een minimalistische Scandinavisch geïnspireerde inrichting hebt of een meer weelderige en luxueuze setting, deze lamp zal je bestaande esthetiek moeiteloos aanvullen.Investeren in de Sheen tafellamp betekent investeren in topkwaliteit en duurzaamheid. Gebouwd met een sterke metalen behuizing, garandeert deze lamp een lange levensduur en jarenlang betrouwbaar gebruik. Zeg vaarwel tegen broze en breekbare lampen die gemakkelijk breken - met de Sheen tafellamp kun je er zeker van zijn dat je een betrouwbare en duurzame verlichtingsoplossing hebt.Samengevat biedt de Sheen tafellamp uitzonderlijke hoofdkenmerken en een veelheid aan voordelen voor je verlichtingsbehoeften. De metalen behuizing zorgt voor duurzaamheid, terwijl het compacte formaat en de hoogte de lamp veelzijdig inzetbaar maken in elke ruimte. De E 27 fitting en IP20-classificatie bieden flexibiliteit en veiligheid, terwijl de witte kleur een vleugje elegantie toevoegt aan je interieur. Kies de Sheen tafellamp voor een verlichtingsoplossing die stijl, functionaliteit en duurzaamheid combineert.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 26 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Tafellamp Odiel ⌀17 cm-zwart/koper
59,95
Lengte: 17 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Strakke en eigentijdse zwartkoperen tafellamp | 17 cm diameter | 52 cm hoogte
Lengte: 18 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Fulgor Tafellamp | Metalen kap | Stoffen kap | 18x18x52cm | Zwart Wit
Lengte: 50 cm
Hoogte: 29 cm
Breedte/diepte: 29 cm
Tafellamp Misto
99,95
Lengte: 46 cm
Hoogte: 15 cm
Breedte/diepte: 34 cm
Tafellamp Thalia 34x46cm, draaibaar - oud zilver
57,59 63,99
Lengte: 18 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Fulgor Tafellamp | Metalen Voet, Glazen Kap | 18x18x52cm | E14 Max 40W | Zwart Crème
Lengte: 24 cm
Hoogte: 42 cm
Breedte/diepte: 24 cm
Lamp bram glas rood large
99,00
Lengte: 20 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Tafellamp Rumi
15,96 19,95
Lengte: 31 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tafellamp Pola
129,00
Lengte: 13 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Halle
66,99
Lengte: 10 cm
Hoogte: 10 cm
Breedte/diepte: 10 cm
Tafellamp Cubes - brons
26,99
Lengte: 10 cm
Hoogte: 10 cm
Breedte/diepte: 10 cm
Tafellamp Cubes - nikkel
26,99