Kinderhoofdkussens

Bezorg je zoon of dochter een goede nachtrust door te kiezen voor een kwaliteitsvol kinderkussen. Bij ons vind je kinderhoofdkussens met verschillende vullingen, zoals veertjes, vezelbolletjes, microvezel,... Je vindt er zeker en vast eentje dat voldoet aan de voorkeur van jou en je kind!

per pagina

8 Artikelen

Lengte: 60 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Hoofdkussen Comfort
17,99

Direct leverbaar

Lengte: 60 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Hoofdkussen Exclusive Firm
41,99

Direct leverbaar

Lengte: 60 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Hoofdkussen Basic
11,99

Direct leverbaar

Lengte: 55 cm
Hoogte: 5 cm
Breedte/diepte: 30 cm
Hoofdkussen Reflux
11,99
Lengte: 60 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Hoofdkussen Well-being
35,99

Direct leverbaar

Lengte: 55 cm
Hoogte: 16 cm
Breedte/diepte: 55 cm
Kinderkussen Beertje
39,99

Direct leverbaar

Lengte: 60 cm
Hoogte: 10 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Kinderkussen Support
81,99

Direct leverbaar

Lengte: 60 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Hoofdkussen Excellence
41,99

Direct leverbaar

Kinderkussen nodig voor jouw zoon of dochter?

Kinderhoofdkussens moeten aan verschillende voorwaarden voldoen: voor sommige mensen moeten ze zacht zijn, voor anderen dan weer harder. Sommigen verkiezen dikke kussens, anderen iets dunnere. Eén ding is zeker: ze moeten comfortabel zijn en aangenaam om op te liggen, maar tegelijk ook stevig genoeg om het hoofd van je kind goed te ondersteunen. De kinderhoofdkussens van ons gamma zijn van uitstekende kwaliteit en bieden je deze belangrijke vereisten!

Kinderhoofdkussens van hoge kwaliteit

Een degelijk kinderkussen en een kwaliteitsvolle kindermatras helpen om het slaapcomfort van je kind te verbeteren. Het  is namelijk ontzettend belangrijk dat jouw zoon of dochter ’s nachts goed slaapt. Een goede nachtrust beïnvloedt niet alleen de gemoedstoestand op een positieve manier, die zorgt er ook voor dat de kids overdag beter presteren. Daarnaast kunnen een slechte nachtrust of een verkeerde slaaphouding op lange termijn voor rug- en nekklachten zorgen. Besteed hier dus zeker genoeg aandacht aan!

Bij Emob vind je verschillende soorten kinderhoofdkussens: van een traditioneel hoofdkussen tot een behandeld of een ultrazacht kussen, de keuze is aan jou! Je vindt er ook met verschillende vullingen: vezelbolletjes, dons, microvezel… 

Vind naast kussens ook heel wat ander kinderbeddengoed bij Emob!

Ben je ook nog op zoek naar ander bedtextiel voor kinderen? Dan ben je hier aan het goede adres! Naast kinderhoofdkussens vind je in onze shop een ruime collectie kinderdekbedovertrekken, -dekbedden , -hoeslakens en -matrasbeschermers .

Wist je dat je bij ons ook complete kinderkamers kunt bestellen? Zo kun je gemakkelijk een kinderbed online bestellen met bijpassende meubels, zoals een commode, kleerkast, nachtkastje, bureau… Handig en tijdbesparend!

Bestel je kinderhoofdkussens online

Bekijk ons complete aanbod online en bestel je kinderkussen onmiddellijk bij Emob, specialist in de verkoop van baby-, kinderkamers en toebehoren. Wij staan bekend voor een snelle levering bij jou thuis. Heb je vragen? Aarzel dan niet om onze professionele klantendienst te contacteren, zij helpen je graag verder.

Zorg voor een goed uitgeruste slaapkamer en je krijgt een goed uitgerust kind aan de eettafel, klaar voor een nieuwe dag!