Kindermatrasbeschermers

Met een kindermatrasbeschermer voorkom je dat zweet of bacteriën de matras bereiken. Zo verleng je de levensduur van de matras! Het slaapcomfort is uiterst belangrijk voor jouw zoon of dochter, dus een matrasbeschermer is essentieel. Neem snel een kijkje welke het best aan jouw voorkeuren voldoet.
Sorteer op
Asc

12 producten

 1. 200 cm 90 cm
 2. 140 cm 70 cm
 3. 200 cm 120 cm
 4. 200 cm 140 cm
 5. 200 cm 10 cm 90 cm
 6. 120 cm 60 cm
 7. 140 cm 10 cm 70 cm
 8. 120 cm 60 cm
 9. 200 cm 10 cm 140 cm
 10. 120 cm 10 cm 60 cm
 11. 120 cm 60 cm
 12. 120 cm 60 cm
Sorteer op
Asc

12 producten

Kindermatrasbeschermers zijn essentieel

Een goede kindermatras is een investering voor meerdere jaren. Om een lange levensduur van jouw matras te garanderen, is het aangewezen om deze optimaal te beschermen. En dat doe je het best met een matrasbeschermer. Zoals de naam het zegt, beschermen matrasbeschermers de kindermatras tegen vuil, transpiratie en eventuele nachtelijke ongelukjes. Omdat elk kind verschillend is en dus ook verschillende behoeften heeft, biedt Emob verschillende types kindermatrasbeschermers aan, gaande van waterdichte tot antiallergene modellen.

Types kindermatrasbeschermers

Ons gamma bevat 4 soorten kindermatrasbeschermers:

 • Clima: zachte, waterproof matrasbeschermer
 • Lauren: comfortabel zacht en behandeld tegen transpiratie 
 • Waterproofpolyurethaan-coating op badstof, vochtafdrijvend, ventilerend en waterafstotend
 • Airgosafeoptimale ventilatie, luchtdoorlatende laag, ondoordringbaar

Onze kindermatrasbeschermers hebben allemaal hun typische kenmerken, maar hebben ook een aantal kenmerken gemeen. Zo kregen ze allemaal een speciale behandeling tegen bacteriën en huisstofmijt.

Onze kindermatrasbeschermers zijn in verschillende afmetingen beschikbaar: 60 x 120 cm, 70 x 140 cm, 90 x 200 cm, 120 x 200 cm en 140 x 200 cm. Je vindt hier dus matrasbeschermers voor zowel babybedjes, peuterbedden, eenpersoonsbedden, twijfelaars als tweepersoonsbedden. Of je nu een matrasbeschermer zoekt voor jouw baby of tiener, bij Emob vind je het allemaal.

Onbezorgd slapen met een kindermatrasbeschermer

Naast matrasbeschermers kan je bij Emob ook terecht voor een ruime collectie kinderbeddengoed. Zo kan je naast jouw kindermatras ook meteen gepaste kinderhoeslakens, kussens, kinderdekbedden en dekbedovertrekken aankopen. Alle beddengoed is standaard op voorraad. De levertermijn van deze producten is dus heel kort. Bovendien garanderen we voordelige prijzen. Kortom, je vindt hier alle accessoires voor een geslaagde slaapkamer! 

Uiteraard koop je bij Emob niet alleen beddengoed, maar ook de bijhorende meubels! Emob is de kinderkamerspecialist bij uitstek en biedt je een ruim gamma kinderbedden en bijbehorende meubels. Hier vind je ongetwijfeld de ideale baby- of kinderkamer voor jouw kleine schat. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van de ideale kamer? Contacteer gerust onze klantendienst via chat, mail of telefoon. En neem zeker ook een kijkje naar onze complete slaapkamers, deze zijn al volledig voor jou samengesteld. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de meubels selecteren die je wenst!

To Top