Tipibedden

Wie op zoek is naar een kinderbed met Scandinavisch design mag zeker onze collectie tipibedden niet missen! Van heel minimalistische ontwerpen tot prachtig uitgewerkte designs, voor kleine en grote budgetten, het is allemaal verkrijgbaar in onze webshop. Ontdek hieronder ons aanbod tipibedden en maak je keuze. Had je trouwens onze boomhutbedden en huisbedden al ontdekt? Nét even anders, maar net zo mooi en origineel!

Sorteer op
Asc

11 producten

 1. 148 cm 124 cm 79 cm
 2. 208 cm 150 cm 98 cm
 3. 148 cm 105 cm 80 cm
 4. 208 cm 132 cm 100 cm
 5. 148 cm 105 cm 80 cm
 6. 208 cm 132 cm 100 cm
 7. 146 cm 130 cm 85 cm
 8. 208 cm 151 cm 98 cm
 9. 148 cm 104 cm 78 cm
 10. 206 cm 197 cm 96 cm
 11. 206 cm 134 cm 107 cm
Sorteer op
Asc

11 producten

Tipi kinderbedden met Scandinavisch design

Tipibedden schreeuwen Scandinavië. Met hun minimalistische, no-nonsense design en neutrale kleuren komen ze tegemoet aan alle Scandinavische interieureisen. Heb je het liever wat gedetailleerder? Ook dan vind je bij Emob ongetwijfeld iets naar jouw zin. Ons assortiment bevat namelijk ook tipibedden die volledig in detail zijn uitgewerkt, mét dak en/of tent.

Een tipi bed voor elke leeftijd

Onze tipibedden zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Zo zijn er modellen voor peuters (70 x 140 cm) en voor kinderen en tieners (90 x 200 cm). Bij sommige tipibedden ligt de lattenbodem laag bij de grond, ideaal voor peuters en jongere kinderen die zo niet uit bed kunnen vallen. Dankzij hun neutrale, Scandinavische design zijn tipibedden bovendien niet leeftijdsgebonden, waardoor je ze doorheen de hele kindertijd kan gebruiken.

Tipi bedden van stevige materialen

Slaapkwaliteit staat bij Emob voorop, en dat begint bij een stevig kinderbed of peuterbed dat gemaakt is van degelijke materialen. Al onze tipibedden zijn gemaakt van massief hout (den of beuk) en/of MDF. Welk tipibed je ook kiest, je haalt steeds een bed van opperbeste kwaliteit in huis.

Waarom een tipibed kopen bij Emob?

Onze tipibedden blinken niet alleen uit in originaliteit, maar ook in kwaliteit. Bovendien is niet alleen het design van onze tipibedden heel divers, maar ook de prijs. Zo koop jij altijd een bed dat voldoet aan al jouw interieur- en budgettaire eisen.

Verder kan je ook rekenen op:

 • een snelle levering van je bestelling op een dag naar keuze
 • 2 jaar garantie
 • 60 dagen retourrecht
 • een klantenservice die elke weekdag graag jouw vragen beantwoordt

De juiste accessoires maken het geheel af

Accessoires maken de kinderkamer helemaal af. En daar mag je best ver in gaan! Zo kan je ook je tipibed perfect decoreren om de kinderkamer een persoonlijke toets te geven. Wat dacht je van een lichtslinger, bijvoorbeeld, of een leuke textielset? De mogelijkheden zijn legio!

Hulp of advies nodig?

Bij onze klantenservice kan je elke weekdag terecht met al jouw vragen. Je kan ons bereiken via telefoon, mail, Facebook of via de chatfunctie rechts onderaan.

Tip: Onderaan elke productpagina kan je rechtstreeks jouw vraag stellen. Je hoeft alleen je vraag en contactgegevens in te vullen en wij weten meteen om welk specifieke product het gaat. We streven ernaar steeds zo snel mogelijk te reageren.

To Top